Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σάββας Σιδερόπουλος: Πρωτόγνωρη εμπειρία, θα βρούμε τα πατήματά μας

Γ΄ Εθνική
14 Απριλίου 2021 / 16:45

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πείρα και οι πολλές επιτυχίες του προπονητή Σάββα Σιδερόπουλου είναι γνωστές και πάντα η άποψή του για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα είναι σεβαστή.

Την προηγούμενη σεζόν πήγε στον ΟΦΑΜ μετά από 23 χρόνια και πήρε το πρωτάθλημα ανεβάζοντας την ομάδα στη Γ΄ Εθνική. Με πολλή δουλειά και πολλά παιδιά από το χωριό και τη γύρω περιοχή δημιούργησε μια ομάδα που στέκεται εξαιρετικά στην κατηγορία, στοχεύει να πετύχει την παραμονή και φαίνεται ότι θα τα καταφέρει.

Ήδη σε τρία από τα 13 συνολικά παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα η ομάδα έχει δυο νίκες και μια ισοπαλία και με τρεις ή τέσσερις ακόμα νίκες στα δέκα ματς που απομένουν θα πετύχει τον στόχο της. Ένα από τα παιχνίδια αυτά είναι το εξ’ αναβολής στα Γιάννενα με τη Θύελλα Κατσικά. Η πανδημία που διέκοψε το πρωτάθλημα για πέντε μήνες και δέκα μέρες δημιούργησε προβλήματα, δύσκολες καταστάσεις και λογικό είναι να εμφανίζονται οι ομάδες ανέτοιμες και να έχουν προβλήματα ομοιογένειας.

Ο έμπειρος Κερκυραίος προπονητής ζώντας όλη αυτήν την κατάσταση τη φετινή περίοδο μετά το ματς με τη Πρέβεζα με δηλώσεις του κατέγραψε επακριβώς την τωρινή πραγματικότητα, ενώ φάνηκε αισιόδοξος ότι για την ομάδα του Αγ. Ματθαίου τα πράγματα θα είναι καλύτερα στη συνέχεια.

Ο Σάββας Σιδερόπουλος είπε αναλυτικά: «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, η επιστροφή μας, χωρίς φιλικά, χωρίς επίσημο παιχνίδι μπήκαμε πάλι στο πρωτάθλημα. Είπα στα παιδιά ότι δεν αμφισβητείται η αξία τους, το μόνο πρόβλημα είναι η αποχή των πέντε μηνών, παιχνίδι με παιχνίδι θα βρούμε τα πατήματά μας και θα βελτιώνουμε τα όποια λάθη δούμε. Για το ματς με την Πρέβεζα ήταν ανεπίτρεπτο από δικό μας πλάγιο να «φάμε» μια κόντρα και το γκολ, μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχαμε απειληθεί σοβαρά, αντίθετα εμείς κάναμε κάποιες φάσεις. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά που δεν το παράτησαν ως το τελευταίο λεπτό. Χρειαζόμαστε στη συνέχεια δύναμη και υπομονή γιατί απ’ ότι βλέπω θα παίζουμε και Τετάρτες και πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι για να βγάλουμε αυτό το πρωτάθλημα του ενός γύρου».