Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέο δρομολόγιο που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Ζάκυνθο από την Volotea

Ζάκυνθος
29 Μαρτίου 2021 / 15:50

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το δρομολόγιο θα εκτελείται από 3ης Ιουνίου, δύο φορές την εβδομάδα.

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ. Η Volotea ανακοινώνει το άνοιγμα μιας νέας διαδρομής προς τη Ζάκυνθο από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης από τις 3 Ιουνίου 2021.

Αυτή η νέα διαδρομή θα προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες 3 προορισμούς (Μύκονος, Σαντορίνη και Ηράκλειο) και τα δρομολόγια θα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα, την Τρίτη και την Πέμπτη. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει συνολικά 68.000 θέσεις για το καλοκαίρι του 2021 από τη Θεσσαλονίκη, δηλαδή αύξηση 269% σε σύγκριση με το 2020. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα στο www.volotea.com.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε την ανάπτυξή μας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και να προσθέσουμε αυτήν τη νέα διαδρομή το υπάρχον δίκτυό μας. Σχεδιάζουμε να προσφέρουμε συνολικά 13.600 θέσεις σε αυτήν τη νέα σύνδεση μεταξύ Ιουνίου και τον Οκτώβριο. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές μας δραστηριότητες μεταξύ αυτών των δύο αεροδρομίων
τα καλύτερα δυνατά μέτρα υγείας και ασφάλειας» δήλωσε η Valeria Rebasti, Country Manager Ιταλίας & Νοτιοανατολικής Ευρώπης στη Volotea.

Ασφαλές και ευέλικτο ταξίδι

Στο αεροδρόμιο και στο αεροσκάφος της, η Volotea εγγυάται μια ασφαλή ταξιδιωτική εμπειρία, με αυστηρά υγιεινονομικά πρωτόκολλα.

Για όλες τις πτήσεις που θα γίνει κράτηση έως τις 30 Απριλίου, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει δωρεάν αναβολή εισιτηρίων έως και 7 ημέρες πριν από την αναχώρηση για να αλλάξετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, για όλες τις πτήσεις έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Volotea θα επιστρέφει πλήρως το αντίτιμο των εισητηρίων σε περίπτωση θετικού τεστ PCR έως και 14 ημέρες πριν από την πτήση.

Το πρόγραμμα πτήσης υπόκειται στους υγειονομικούς όρους και περιορισμούς των αρχών στις ευρωπαϊκές χώρες και ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.volotea.com/en/covid-coverage/