Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα - Πορεία αλληλεγγύης για τον Δ. Κουφοντίνα (video)

Κουφοντίνας
26 Φεβρουαρίου 2021 / 18:28

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συγκέντρωση συμπαράστασης έκανε στην Ανουντσιάτα το απόγευμα της Παρασκευής η Επιτροπή αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Δ. Κουφοντίνα.

H ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Εκκίνηση

Στις 26/2/21 πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση, υπέρ του δικαιώματος του απεργού πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα να επιστρέψει στις Φυλακές Κορυδαλλού. Η αυταρχικότητα της Κυβέρνησης, η οποία αρνείται να εφαρμόσει το νόμο, που ψήφισε η ίδια έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Η πιθανότητα να θρηνήσουμε τον πρώτο νεκρό απεργίας πείνας στην χώρα μας είναι κάτι σχεδόν δεδομένο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι η συνέχεια του αντιδημοκρατικού δρόμου που ακολουθεί η Κυβέρνηση των αρίστων με πολλά στιγμιότυπα το τελευταίο εξάμηνο, όπως η απαγόρευση συναθροίσεων, η νομοθέτηση Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, η επερχόμενη κατάργηση της απλής αναλογικής στην αυτοδιοίκηση και πολλά άλλα.
Η συγκέντρωση και πορεία, αποτελεί ένα μήνυμα αφύπνισης της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στον περιορισμό των δικαιωμάτων των πολιτών, που επιχειρεί τοκράτος εκμεταλλευόμενο τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργεί η Πανδημία.

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ πιστή στις δημοκρατικές αρχές και αξίες που πρεσβεύει, συνέβαλε στην συγκρότηση της επιτροπής αλληλεγγύης στο απεργό πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα. Η δημοκρατία και οι κανόνες της, δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν από την Κυβέρνηση της ΝΔ.