Ο χρυσός σταυρός του Αγ. Σπυρίδωνος στον Ν. Δένδια από τον Μητροπολίτη Νεκτάριο

Ο χρυσός σταυρός του Αγ. Σπυρίδωνος στον Ν. Δένδια από τον Μητροπολίτη Νεκτάριο

Με την ευκαιρία της επίσκεψης ο κ. Νεκτάριος απένειμε στον κ. Δένδια τον χρυσούν σταυρό του Αγίου Σπυρίδωνος μετά πιττακίου.

Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τον υπουργό για τον πατριωτισμό του, την δυναμική του στάση και τον αγώνα του να διαφυλαχθούν τα δίκαια της Ελλάδος.

23
Ιανουαρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το νέο έγινε γνωστό από την ανακοίνωση της Μητρόπολης, σύμφωνα με την οποία, ο κ. Νεκτάριος είχε ημίωρη συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών, συζήτησαν για τις προσπάθειες του κ. Δένδια και της ελληνικής κυβερνήσεως ώστε η πατρίδα μας να κατοχυρώσει την θαλασσογραμμή της, ενώ ο κ. Νεκτάριος συνεχάρη τον υπουργό για τον πατριωτισμό του, την δυναμική του στάση και τον αγώνα του να διαφυλαχθούν τα δίκαια της Ελλάδος. 

Ο κ. Δένδιας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την αγάπη και την τιμή προς το πρόσωπό του και εξέφρασε την μεγάλη του χαρά που η Κέρκυρα δείχνει τη αγάπη της προς το πρόσωπό του, όπως επίσης και η τοπική Εκκλησία. 
 
Με την ευκαιρία της επίσκεψης ο κ. Νεκτάριος απένειμε στον κ. Δένδια τον χρυσούν σταυρό του Αγίου Σπυρίδωνος μετά πιττακίου, ως πρόσωπο που προβάλλει  την Κέρκυρα και τους Παξούς απανταχού της γης και προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στον τόπο.

Ο κ. Νεκτάριος έδωσε ακόμη στον κ. Δένδια τα αναμνηστικά μετάλλια για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και τα εγκαίνια του Επισκοπείου της τοπικής Εκκλησίας.