Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προβλήματα στον δημοτικό φωτισμό του Δ. Βόρειας Κέρκυρας

ΔΕΔΔΗΕ
20 Ιανουαρίου 2021 / 11:59
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Σε εμπλοκή των σημάτων που στέλνει η ΔΕΔΔΗΕ οφείλονται τα προβλήματα στο δημοτικό φωτισμό σε εκτεταμένες περιοχές του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας τόνισε τα εξής:  «Το τελευταίο διάστημα, παρατηρούνται σε περιοχές του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας  προβλήματα αποσυντονισμού στο δημοτικό φωτισμό με κυρίαρχα: 1. το να  παραμένουν αναμμένα τα φώτα στο δημοτικό δίκτυο την ημέρα και 2. να μην ανάβουν τις προκαθορισμένες ώρες το βράδυ. Την κατάσταση επιβάρυνε και η πρόσφατη κακοκαιρία.
Επισημαίνεται ότι το φαινόμενο οφείλεται σε εμπλοκή των σημάτων που στέλνει ο ΔΕΔΔΗΕ,  η επίλυση  του οποίου αποτελεί και αποκλειστική αρμοδιότητα του.
Το τμήμα φωτισμού του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας έχει πραγματοποιήσει αυτοψία και ενημέρωσε τον ΔΕΔΔΗΕ για τα προβλήματα που εντοπίστηκαν, προκειμένου να αποκαταστήσει άμεσα τη λειτουργία του δημοτικού φωτισμού στο δίκτυο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.
Ενημερώνουμε δε, ότι τόσο από τον προϊστάμενο όσο και από το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλονται  προσπάθειες προς αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του δημοτικού φωτισμού του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.
Βασική προϋπόθεση και παράκληση συγχρόνως να μην γίνονται παρεμβάσεις από οιονδήποτε αναρμόδιο, αφενός γιατί είναι επικίνδυνο, αφετέρου γιατί θα συνεχιστεί η εμπλοκή».

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.