Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Από την Άγκυρα στην Αθήνα ο Έντι Ράμα

αλβανία
08 Ιανουαρίου 2021 / 12:40
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΑΘΗΝΑ. Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα έφτασε στην Αθήνα όπου θα συναντηθεί σε γεύμα εργασίας με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Ράμα ανέβασε μια φωτογραφία του στο twitter, καθώς προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου έγραψε ότι θα συζητήσει με τον Έλληνα ομόλογό του για τον συντονισμό της καταπολέμησης του COVID, την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της περιοχής.
 
 "Στην Αθήνα για γεύμα εργασίας με τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη, για να συζητηθεί περαιτέρω συντονισμός στην κοινή καταπολέμηση του Covid19 · περαιτέρω ενίσχυση των στρατηγικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών · περιφερειακή συνεργασία και ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της περιοχής μας", γράφει ο Ράμα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.