Με τους διεθνείς πολίστες Ελλάδας και ΗΠΑ οι Αυγενάκης και Πάιατ. Παρών και ο Σπύρος Γιαννιώτης (φωτο)

Με τους διεθνείς πολίστες Ελλάδας και ΗΠΑ οι Αυγενάκης και Πάιατ. Παρών και ο Σπύρος Γιαννιώτης (φωτο)

Ο Κερκυραίος ολυμπιονίκης ήταν παρών στο άλλοτε Παπαστράτειο όπου προπονούνται μαζί οι εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης Ελλάδας και ΗΠΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους ολυμπιακούς αγώνες. Οι Αμερικάνοι έχουν ήδη προκριθεί.

05
Ιανουαρίου / 2021

ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Τις Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών της Ελλάδα και των ΗΠΑ, που πραγματοποιούν ολιγοήμερη κοινή προετοιμασία στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» (Παπαστράτειο), επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, παρουσία της διοίκησης και του προέδρου των εργαζομένων στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά, στο οποίο υπάγεται το κλειστό κολυμβητήριο και όλη η Πειραιώτικη αθλητική εγκατάσταση. Παρών και ο Κερκυραίος ολυμπιονίκης της κολύμβησης Σπ. Γιαννιώτης, που έχει εκδηλώσει την πρόθεση να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

 
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ευχήθηκε στον Ομοσπονδιακό προπονητή, Θοδωρή Βλάχο, στον αρχηγό Γιάννη Φουντούλη και στους διεθνείς μας «καλή χρονιά με πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο» και ενημερώθηκε για την ετοιμότητα της ομάδας, η οποία αναχωρεί για το Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας, όπου διεξάγονται τα προκριματικά του World League με τη συμμετοχή άλλων επτά εθνικών ομάδων (Κροατία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Ισπανία).
 
Στη συνέχεια ο κ. Αυγενάκης και ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, μέσω βιντεοκλήσης, καλωσόρισαν και συνομίλησαν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ΗΠΑ, το οποίο, έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα συνεχίσει να προετοιμάζεται στη χώρα μας για ακόμα δύο εβδομάδες.