Δωρεάν rapid test και την Τετάρτη στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας

Δωρεάν rapid test και την Τετάρτη στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας

Ο Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ανδρέας Σκούπουρας στο Δημοτικό Θέατρο, όπου διενεργούνται κάθε Δευτέρα δωρεάν τεστ

Τα test θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 2661025555 που είναι και η γραμμή που έχει δημιουργήσει ο Δήμος για την στήριξη των δημοτών.

21
Δεκεμβρίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για δωρεάν rapid test, από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ανακοινώνεται ότι οι δημότες μπορούν να κλείνουν ραντεβού και για την προσεχή Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου.            

Υπενθυμίζεται ότι οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για τον Covid-19 πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και των κλιμακίων του ΕΟΔΥ.

-Τα rapid test θα συνεχίσουν να γίνονται κάθε Δευτέρα στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου και από ώρα 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

-Σημειώνεται ότι τα test θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 2661025555 που είναι και η γραμμή στήριξης που έχει δημιουργήσει ο Δήμος για την στήριξη των δημοτών.

- Για την διενέργεια του test απαραίτητος είναι ο ΑΜΚΑ ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής στα τηλ. 2661362147 και 6974481780.