Επιτυχής ογκολογική επέμβαση σε ασθενή με Covid19 στο ΠΑ.Γ.Ν.Ι.

Επιτυχής ογκολογική επέμβαση σε ασθενή με Covid19 στο ΠΑ.Γ.Ν.Ι.

Σοβαρή ογκολογική χειρουργική επέμβαση σε νεαρό ασθενή, που έπασχε από νεόπλασμα γαστρεντερικού συστήματος και ήταν θετικός στο Covid19, πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

11
Δεκεμβρίου / 2020

ΙΩΑΝΝΙΝΑ.  Σοβαρή ογκολογική χειρουργική επέμβαση σε νεαρό ασθενή που έπασχε από νεόπλασμα γαστρεντερικού συστήματος πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, ο ασθενής είχε νοσήσει από Covid-19 και παρά την κλινική ανάρρωσή της συνεχίζει να εμφανίζει θετικά test PCR.

Για την πραγματοποίηση, τόσο της επέμβασης, όσο και της νοσηλείας της ασθενούς, ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ελέγχου του κινδύνου διασποράς, τόσο για το υγειονομικό προσωπικό, όσο και τους υπολοίπους νοσηλευόμενους ασθενείς.«Συγχαίρουμε όλους τους εμπλεκόμενους στην πραγματοποίηση της επέμβασης και συνολικά το ακούραστο προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τις προσπάθειες που καταβάλλει.

Ακόμα και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, η αντιμετώπιση των ασθενών με σοβαρά προβλήματα υγείας δεν έχει επ’ ουδενί ανασταλεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


πηγή:  Epiruspost.gr

* Τις φωτογραφίες έδωσε στην δημοσιότητα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων