Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πρωτοσέλιδο της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ στην ΕΡΤ3 (video)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
20 Nov 2020 / 12:20

Εθελοντισμός νοσηλευτών για τις ανάγκες των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, πρόταση του Ιατρικού Συλλόγου για rapid test στην Κέρκυρα, αλλά και το θέμα της επένδυσης του Ikos στη Δασιά, στο τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, με τη «ματιά» της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στο τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης και συγκεκριμένα στην ειδησεογραφική εκπομπή «Κάθε μέρα Ελλάδα», φιλοξενήθηκε ο εκδότης και διευθυντής της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, Γιώργος Κατσαΐτης, το πρωί της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου.



Ο Γιώργος Κατσαΐτης παρουσίασε στην δημοσιογράφο της ΕΡΤ3, Κατερίνα Ρενιέρη, το πρωτοσέλιδο της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της εθελοντικής προσφοράς από νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας, που επέλεξαν να συνδράμουν στην προσπάθεια που καταβάλουν οι συνάδελφοί τους στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σ' αυτό της επένδυσης της εταιρείας Ikos στην έκταση του πρώην Club Med, στην περιοχή της Δασιάς.

Παράλληλα, έγινε αναφορά στην πρόταση του Ιατρικού Συλλόγου για όσο το δυνατόν περισσότερα rapid test, στοχευμένα, στην τοπική κοινωνία της Κέρκυρας. Θέμα, το οποίο προέταξε στο πρωτοσέλιδό της, χθες (19/11), η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.



Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, εξάλλου, είχε την ευκαιρία να μάθει και μια κερκυραϊκή λέξη, την «μπριγάδα», η οποία φιγουράρει στον βασικό τίτλο του σημερινού πρωτοσέλιδου της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, με τον Γιώργο Κατσαΐτη να την πληροφορεί για την (ιταλική) προέλευση της συγκεκριμένης λέξης.