Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Χείρα βοηθείας» από το Νοσοκομείο Κέρκυρας, στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης

Νοσοκομείο Κέρκυρας
19 Nov 2020 / 15:11

Δύο Νοσηλεύτριες και ένα Νοσηλευτής της ΜΕΘ, εκδήλωσαν την εθελοντική τους προσφορά, να συνδράμουν στην προσπάθεια των συναδέλφων τους στη Θεσσαλονίκη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Αιμοδοσία» στο ΕΣΥ της βόρειας Ελλάδας, θα παράσχει και το Νοσοκομείο Κέρκυρας. Μάλιστα όπως ανακοίνωσε ο Διοικητής του Γ.Ν.Κ., η βοήθεια αυτή προς το δοκιμαζόμενο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, γίνεται κατόπιν εθελοντικής πρωτοβουλίας νοσηλευτών από την Κέρκυρα. 
«Αναλογιζόμενοι  την δύσκολη  κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας covid-19 στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης  δύο Νοσηλεύτριες και ένα Νοσηλευτής  της ΜΕΘ, εκδήλωσαν  την εθελοντική  τους προσφορά, να συνδράμουν στην προσπάθεια των συναδέλφων των στην Θεσσαλονίκη.

Αύριο αεροπορικώς  θα μεταβούν  στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, η Δέσποινα, η Αγάπη και ο Μιχάλης  στους οποίους ο Διοικητής του Νοσοκομείου και ο Διευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και τον θαυμασμό τους».

Όπως  δήλωσαν οι ίδιοι  οι νοσηλευτές, η συμμετοχή τους είναι  μία πράξη αυτονόητη, αφού θεωρούν ότι σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή για το υγειονομικό σύστημα της Θεσσαλονίκης και του αγώνα που δίνουν οι συνάδελφοι τους, η συμβολή όλων των υγειονομικών είναι απαραίτητη».