Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο
06 Nov 2020 / 18:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Οι εκλογές της ΕΠΟ πάντα ήταν ένα θορυβώδες γεγονός για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας,

καθώς πάντα είχε σημασία ποιοι θα την διοικήσουν, αφού η Ομοσπονδία κάνει κουμάντο σε όλα όσα έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, ελέγχοντας τα πάντα, ακόμη και τη διαιτησία, την οποία έχει υπό την αυστηρή της επιτήρηση από το 2009.
Παλιά ακουγόταν συχνά η «κόκκινη παράγκα» με ότι αυτό σήμαινε, ενώ μετά από δυο τουλάχιστον δεκαετίες άλλαξε ρότα, αφού με την εκλογή Γραμμένου, η παράγκα γκρεμίστηκε και περίμεναν όλοι τη νέα εποχή της ΕΠΟ. Δυστυχώς τα παράπονα ακούστηκαν όλη τη θητεία της από την άλλη πλευρά αυτή τη φορά και το ποδόσφαιρο δεν είδε κάτι διαφορετικό από αυτό που ζούσε τα προηγούμενα χρόνια. Η φράση «άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» ταίριαζε γάντι σε αυτά που ζήσαμε κατά τη θητεία Γραμμένου.
Οι εκλογές της ΕΠΟ μετά από την κόντρα της νυν διοίκησης με την πολιτεία για τον χρόνο διεξαγωγής, είχαν τελικά προγραμματιστεί για τις 23 Νοεμβρίου. Πρακτικά όμως δεν γίνεται να αφού το lockdown που επιβλήθηκε σε όλη τη χώρα απαγορεύει Γενικές Συνελεύσεις και τη συγκέντρωση των «εκλεκτόρων».
Λογικά αν μετά τις 30 Νοεμβρίου αρθεί η καραντίνα οι εκλογές θα διεξαχθούν μέσα στον Δεκέμβριο, αλλιώς θα πάνε πιο πίσω. Βέβαια τα επιτελεία είναι έτοιμα ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί και το όνομα του Σταύρου Ψαρόπουλου, προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ε. Γραμμένου, αφού θα είναι και ο μοναδικός υποψήφιος.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια