Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκ νέου υποψήφιος για το δ.σ. της Π.Ο.Ξ. ο Κώστας Μέριανος

Ξενοδόχοι
05 Οκτωβρίου 2020 / 13:45

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη, οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων - Τις 18 έφτασαν οι υποψηφιότητες

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένες οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.), οι οποίες θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη.

Από πλευράς Κέρκυρας, ο Κώστας Μέριανος, ο οποίος ήταν μέλος και στο απερχόμενο δ.σ. της Π.Ο.Ξ., ανακοίνωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Η σχετική ανακοίνωση του Κώστα Μέριανου έχει ως εξής:

«Επικυρώθηκαν με ομόφωνη απόφαση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου,  σήμερα το πρωί, οι υποψηφιότητες για τις επικείμενες εκλογές που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 15/10/2020 στην Θεσσαλονίκη.

Ως απερχόμενο μέλος αυτής της διοίκησης θέλω να ευχαριστήσω τους 14 συναδέλφους μου τον κάθε έναν ξεχωριστά και όλους μαζί για την άψογη συνεργασία, θα πω ότι αυτό το πνεύμα οικογένειας σε συνδικαλιστικό όργανο, ίσως να μην είχε προυπάρξει ποτέ πριν!

Προσωπικά θεωρώ τιμή μου ότι για πρώτη φορά στα χρονικά της ΠΟΞ κατάφερε η Κέρκυρα να εκπροσωπείται μέσα στο κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου μας και θέλω να πιστευώ επάξια!

Ευχαριστώ τον απερχόμενο πρόεδρο της ΠΟΞ, Γρηγόρη Τάσιο, για την δυναμική που προσέδωσε στην ΠΟΞ και για το γεγονός ότι δεν έκανε ούτε μια έκπτωση στον αγώνα του για την επίτευξη των στοχεύσεων του κλάδου!

Ήταν τιμή η θητεία δίπλα σε ανθρώπους όπως η Ευαγγελία Ξυπτερά, ο Αριστοτέλης Θωμόπουλος, ο Άρης Σουλούνιας και ο Κώστας Λεβέντης, που δεν συνεχίζουν!

Ως εκ νέου υποψήφιος, θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιους μου για την συμμετοχή που καθιστά και ρεκόρ υποψηφιοτήτων για αυτή την διαδικασία, την κορυφαία δημοκρατική διεργασία του κλάδου και να δηλώσω ότι παραμένω και εγώ και ο προορισμός πιστοί στην φωνή που θέλει την Ελληνική Ξενοδοχία ΕΝΙΑΙΑ και ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ!»


Σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες για το νέο δ.σ. της Π.Ο.Ξ., αυτές είναι οι παρακάτω 18:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ξ.

1 ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑ

2 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΝΙΑ

3 ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

4 ΚΑΛΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΜΑ

5 ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΑΞΟΣ

6 ΜΑΙΣΤΡΑΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΧΙΟΣ

7 ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

8 ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ

9 ΠΟΛΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

10 ΣΒΥΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΩΣ

11 ΣΟΥΡΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

12 ΤΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

13 ΤΙΜΟΘΕΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

14 ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

15 ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΙΕΡΙΑ

16 ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

17 ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΡΑΚΗ

18 ΧΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΔΟΣ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1 ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

2 ΛΑΣΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

3 ΜΙΤΖΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΒΑΛΑ


Σε σχετική δήλωσή του ο απερχόμενος (και εκ νέου υποψήφιος) πρόεδρος της Π.Ο.Ξ., Γρηγόρης Τάσιος, τονίζει:

«Ο αριθμός των υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. που κατατέθηκαν και είναι ο μεγαλύτερος όλων των τελευταίων χρόνων, αντανακλά τη βούληση των συναδέλφων από όλες τις περιοχές της χώρας να είναι ενεργά παρόντες στη δευτεροβάθμια εκπροσώπηση του κλάδου και να συνεισφέρουν από την πρώτη γραμμή στη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε μπροστά μας για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις.

Διανύουμε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, αλλά οι ξενοδόχοι ξέρουμε από δύσκολα κι έχουμε την ακλόνητη πεποίθηση πως όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να βγούμε νικητές.

Η Π.Ο.Ξ., με την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία εσωτερικής λειτουργίας της, εκπέμπει το μήνυμα της ενότητας, της ευθύνης και της αγωνιστικότητας όλων των ξενοδόχων της χώρας».