Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε όλη την Κέρκυρα

ΔΕΔΔΗΕ
24 Σεπτεμβρίου 2020 / 09:17

Επί ποδός ο ΔΕΔΔΗΕ - Διαβεβαιώσεις από τον Δ/ντη του στην Κέρκυρα για αποκατάσταση των περισσότερων βλαβών μέχρι το βράδυ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλά είναι τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση σε ολόκληρη την Κέρκυρα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου.

Όπως είπε στο enimerosi.com ο Δ/ντης του ΔΕΔΔΗΕ στην Κέρκυρα, Νίκος Σοφιανός, από χθες περισσότερα από 25 άτομα βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν τα προβλήματα με το δίκτυο.

Μέχρι το βράδυ, εκτιμά ο Δ/ντης του ΔΕΔΔΗΕ, θα έχουν επιδιορθωθεί τα προβλήματα πάνω στις γραμμές δικτύου, τα οποία προκλήθηκαν κυρίως από πτώσεις δέντρων, αλλά και από φωτιές σε κολόνες.

Η δύναμη του ΔΕΔΔΗΕ Κέρκυρας έχει ήδη ενισχυθεί με τεχνικούς και συνεργεία από την Πελοπόννησο και την Ήπειρο.

Αυτό που επεσήμανε στο enimerosi.com ο Νίκος Σοφιανός είναι ότι οι εργασίες αποκατάστασης πάνω στις γραμμές του δικτύου είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση όταν επικρατούν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Αυτή την ώρα (09:00 το πρωί) προβλήματα εντοπίζονται στην πόλη και συγκεκριμένα στην οδό Καποδιστρίου, στο Σαρόκο, στην ευρύτερη περιοχή της λαϊκής, στο Κανόνι, όπου έπεσε δέντρο πάνω σε καλώδια, ενώ σε ότι αφορά το υπόλοιπο νησί, τα σημαντικότερα προβλήματα υπάρχουν στον Παντοκράτορα (κεραίες), στον Άγιο Στέφανο Σινιών, στην Κερασιά, στις Λούτσες, στους Γιαννάδες, στους Λιαπάδες, στους Βαρυπατάδες, όπως επίσης στους Κουσπάδες και στον Κάβο.