Η ΓΕ Κέρκυρας πρωταθλήτρια Τ20 για το 2020

Η ΓΕ Κέρκυρας πρωταθλήτρια Τ20 για το 2020

Η πρωταθλήτρια και κυπελλούχος 2020 ομάδα της ΓΕΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή στο γήπεδο της Μαρίνας των Γουβιών έγινε ο αγώνας πρωταθλήματος για την κατηγορία Τ20,

14
Σεπτεμβρίου / 2020

όπου αντιμέτωποι ήταν η Γυμναστική Εταιρεία Κέρκυρας και η Γυμναστική Εταιρεία Θιναλίου.
Η ΓΕΚ μετά την «επεισοδιακή» κατάκτηση του κυπέλλου, πρόσθεσε έναν ακόμη τίτλο στη συλλογή της, αφού κέρδισε τη ΓΕΘ και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στην κατηγορία Τ20.

Η ΓΕΚ έκανε 132  runs, με το σκορ του παιχνιδιού να είναι 201-69, με κορυφαίους τους Αναστάσιο Μανούση 73, Γιώργο Γαλάνη 34, Εj. Cartledge 29, Aslan Later 26  και Σπύρο Μπόγδο 17, ενώ για τη ΓΕΘ, Mehmi 25 και Δημήτρης Κατωμέρης 17.
Για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα Τ20 απομένει ένας ακόμη αγώνας, αυτός ανάμεσα σε Δέκαθλο και Άτλαντα. Έτσι θα ολοκληρωθούν και φέτος όλες οι διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ. Μία χρονιά πολύ περίεργη λόγω κορωνοϊού, αφού ενώ έγιναν οι προκριματικοί στην Αθήνα για το Indoor και βγήκαν οι ομάδες που θα ερχόντουσαν στην Κέρκυρα για τους τελικούς, διεκόπησαν οι προκριματικοί, αφού βρέθηκαν δύο αθλήτριες θετικές στον covid-19, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί ποτέ το πρωτάθλημα, αφού η ΕΛΟΚ θεώρησε σωστό για την προστασία όλων να διακοπεί η διοργάνωση.
Πέραν αυτού ο κορονοϊός σταμάτησε τους πάντες, αφού είχαμε συνηθίσει να έρχονται από διάφορες χώρες ομάδες στην Κέρκυρα να παίξουν κρίκετ, είτε φιλικά, είτε τουρνουά, αλλά το 2020 δεν ήρθε καμία.


Από τον αγώνα πρωταθλήματος Τ20 μεταξύ ΓΕΚ και ΓΕΘ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ