Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια Υδραίου στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Υδραίου Μερόπη
31 Αυγούστου 2020 / 12:02

«Η επιτυχία σας αυτή, αποτελεί την κατάκτηση μιας μεγάλης πρόκλησης, η οποία επετεύχθη σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, μέσα από πρωτόγνωρες υγειονομικές, εκπαιδευτικές αλλά και κοινωνικές συνθήκες», επισημαίνει η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων σε όλους όσοι εξασφάλισαν την φοίτησή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ).  Μήνυμα της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπης Υδραίου, για τους επιτυχόντες των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων.

«Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους εσάς, τους μαθητές και τις μαθήτριες, που πετύχατε την εισαγωγή σας  στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Η επιτυχία σας αυτή, αποτελεί την κατάκτηση μιας μεγάλης πρόκλησης, η οποία επετεύχθη σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, μέσα από πρωτόγνωρες υγειονομικές, εκπαιδευτικές αλλά και κοινωνικές συνθήκες.

Συγχαρητήρια επίσης οφείλουμε να αποδώσουμε στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, οι οποίοι στήριξαν με πίστη και επιμονή τη δική σας δημιουργική προσπάθεια.

Για όσους πάλι δεν πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει, θέλω να τονίσω ότι πάντα υπάρχουν  εναλλακτικές επιλογές  και νέες προκλήσεις που μπορούν να ακολουθήσουν, ώστε αυτές να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας.

Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλα τα νέα παιδιά και στους πρωτοετείς φοιτητές μας ειδικότερα. Τώρα ξεκινά ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση, στη διάρκεια του οποίου, καλείστε να  αναπτύξετε την κριτική σας σκέψη, να αξιοποιήσετε εποικοδομητικά τον χρόνο σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά, με υγεία και επιτυχία!».