Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα γυρίσματα του «Μη μου τους κύκλους τάραττε» η Φιλαρμονική Καποδίστριας

Καποδίστριας
17 Αυγούστου 2020 / 15:10
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στα γυρίσματα της ταινίας «Μη μου τους κύκλους τάραττε» συμμετείχε η Φιλαρμονική Ένωση Κερκυρας "Καποδίστριας", την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Γιώργος Παπαθεοδώρου και πρωταγωνιστεί η Χρύσα Ρωπα ενώ guest θα είναι ο Ορέστης Τσανγκ, γνωστός από το Survivor.

Πρόκειται για μία ακόμα παραγωγή που θα συντελέσει στην προβολή της Κέρκυρας.
Η συμμετοχή της Φιλαρμονικής "Καποδίστριας" έγινε με ολιγομελές σχήμα, λόγω των μέτρων πρόληψης της νόσου covid-19.

Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής σημειώνει «Θα θέλαμε ως Φιλαρμονική, να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο του Ε.Ο.Τ  Άντζελα Γκερέκου και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντιων Νήσων, Χρυσούλα Τομπρου για την ουσιαστική βοήθεια και συμβολή τους, ώστε να συμμετάσχει η "Καποδίστριας" στα γυρίσματα του έργου.

Η Φιλαρμονική "Καποδίστριας", συνεχίζει το έργο της στη μουσική εκπαίδευση της νεολαίας της Κέρκυρας και στην προαγωγή του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Είναι και θα είναι πάντα παρούσα στην υπηρεσία του Κερκυραικου λαού δίνοντας το δυναμικό της παρόν ως τρίτη, χρονικά, Φιλαρμονική της πόλης μας».
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.