Συνάντηση Γκίκα με τον νέο Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου

Συνάντηση Γκίκα με τον νέο Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου

Ο νέος Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ανδρέας Φλώρος εν μέσω του Αντιπρύτανη, Στάθη Μακρή και του Βουλευτή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανου Γκίκα (δεξιά)

Τον νικητή των πρυτανικών εκλογών της 21ης Ιουλίου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Ανδρέα Φλώρο, όπως και τον νέο Αντιπρύτανη, Στάθη Μακρή, συνεχάρη ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας στην -εθιμοτυπικού χαρακτήρα- συνάντησή τους

24
Ιουλίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Πρύτανη του Ιόνιου Πανεπιστημίου, Ανδρέα Φλώρο, και τον Αντιπρύτανη, Στάθη Μακρή, είχε σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουλίου, το πρωί, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας,,Στέφανος Γκίκας.

Αφού συνεχάρη τον Πρύτανη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, αντάλλαξαν απόψεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του Πανεπιστημίου, την καταπολέμηση της εσωστρέφειας, την ενσωμάτωση νέων Τμημάτων κ.λπ.

Ο κ. Γκίκας διαβεβαίωσε τον νέο Πρύτανη ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια ανάπτυξης του Πανεπιστημίου, ενώ προγραμματίστηκαν  συναντήσεις με αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς μετά την ανάληψη των καθηκόντων των Πρυτανικών αρχών.