Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τις τρεις Φιλαρμονικές της Κέρκυρας επισκέφθηκαν η Σοφία Σακοράφα & ο Γιάνης Βαρουφάκης (videos - photos)

Σακοράφα Σοφία
12 Ιουλίου 2020 / 20:32

Στα κτίρια των τριών Φιλαρμονικών της Κέρκυρας («Καποδίστριας», «Μάντζαρος» και «Παλαιά») βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (12/7) η Βουλευτής του ΜέΡΑ25 και Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων - Μαζί της στην «Μάντζαρο» και την «Παλαιά» και ο -άρτι αφιχθείς στο νησί των Φαιάκων- γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Τις τρεις Φιλαρμονικές της Κέρκυρας επισκέφθηκε σήμερα, Κυριακή 12 Ιουλίου, το απόγευμα, η Βουλευτής του ΜέΡΑ25 και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Σοφία Σακοράφα.







Η κα Σακοράφα στο πλαίσιο της παρουσίας της στην Κέρκυρα είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να περιηγηθεί από τα δ.σ. των Φιλαρμονικών στα κτίρια, όπου στεγάζονται, όπως βέβαια και να συνομιλήσει με τους διοικούντες και τους αρχιμουσικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.



Πρόσφατα, άλλωστε, η Σοφία Σακοράφα κατέθεσε στη Βουλή, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ερώτηση για την ενίσχυση των Φιλαρμονικών της Κέρκυρας.



Η Βουλευτής του ΜέΡΑ25 και Αντιπρόεδρος της Βουλής ξεκίνησε την περιήγησή της από την Φιλαρμονική Ένωση «Καποδίστριας», συνέχισε με την Φιλαρμονική Εταιρεία «Μάντζαρος» και την ολοκλήρωσε με την «Παλαιά», την Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας.





Στη «Μάντζαρο»  και την «Παλαιά» μάλιστα, εκτός από την Σοφία Σακοράφα, το «παρών» έδωσε και ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου, άρτι αφιχθείς στο νησί των Φαιάκων.

















* φωτογραφίες / videos  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ