Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα δικογραφία για τον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου - Με τις εισαγγελικές αρχές συναντήθηκε ο Σύλλογος Τεμπλονίου

ΧΥΤΑ Τεμπλονίου
09 Ιουλίου 2020 / 09:54

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προγραμματισμένη συνάντηση με τους Εισαγγελείς Πρωτοδικών και Εφετών είχε την Τετάρτη το Δ.Σ του Εξωραϊστικού Συλλογου Τεμπλονίου.

Η πρόεδρος Μάγδα Παπανικολοπούλου ενημέρωσε συνολικά τους δύο εισαγγελείς- οι οποίοι, σημειωτέον, είναι νέοι στην Κέρκυρα - για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της μόλυνσης της περιοχής, έχοντας στα χέρια της τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων που έγιναν μετά από πρωτοβουλία τους.
Εξέφρασε επίσης την απογοήτευσή της για το απαλλακτικό βούλευμα στη δικογραφία για τον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, το οποίο, όπως είπε κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη. Ενημέρωσε ακόμα για την παρούσα κατάσταση στο χώρο.
Όπως είπε η κ. Παπανικολοπούλου, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Διον. Λαμπρίδης έχει ήδη σχηματίσει νέα δικογραφία και μάλιστα ζήτησε από την πρόεδρο του Συλλόγου, να καταθέτει ο,τι νεότερα στοιχεία έχει και να ζητά τη συσχέτισή τους με τη συγκεκριμένη δικογραφία. 
Το χαρακτήρα της γενικότερης ενημέρωσης είχε και η συνάντηση με τον Εισαγγελέα Εφετών Κων. Κουκούτση, μάλιστα ζητήθηκε από την κ. Παπανικολοπούλου να δώσει κατάθεση.