Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και η Λίνα Μενδώνη στην Κέρκυρα με τον Μητσοτάκη

υπΠο
04 Ιουλίου 2020 / 23:39

Τα έργα επιστασίας του υπΠο στην Κέρκυρα θα επισκεφθεί η υπουργός Λ. Μενδώνη, που θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό στην περιοδεία του στο νησί.

ΑΘΗΝΑ. Ενώ διαμορφώνεται το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο νησί, το επόμενο Σάββατο 11/7, προστίθενται ολοένα κ.α. υπουργοί που θα τον συνοδεύουν. Εκτός του υπ. Ανάπτυξης, Α. Γεωργιάδη, που η συμπερίληψή του στο κυβερνητικό κλιμάκιο είναι αδιαφιλονίκητη, υπηρεσιακές πληροφορίες «θέλουν» στην Κέρκυρα και την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.
Διευρύνοντας το κυβερνητικό κλιμάκιο επιχειρείται η αποδυνάμωση του επιχειρήματος της αντιπολίτευσης ότι δηλ. η επίσκεψη Μητσοτάκη γίνεται αποκλειστικά και μόνον για τον Ερημίτη.
Θα είναι η τρίτη, πρόσφατη επίσκεψη της Μενδώνη στην Κέρκυρα, όπου θα επιθεωρήσει τα έργα που εκτελούνται υπό την επιστασία του υπουργείου της. Δυο από αυτά είναι, ο βορεινός προμαχώνας στο Παλαιό Φρούριο όπου εκτελείται εργολαβία «άρσης ετοιμοροπίας», δαπάνης 250 χιλ. που βαρύνει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, του υπΠο. Και η αναστήλωση της πολύπαθης Αγ. Αικατερίνης στο Καμπιέλο, της οποίας έχει ήδη αποκατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος της σκεπής.
Βεβαίως και η συντήρηση διαμόρφωση του χώρου της Ανουντσιάτα.