Αυλωνίτης: «Τσουχτροειδές» φερέφωνο η Μ. Υδραίου απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα

Αυλωνίτης: «Τσουχτροειδές» φερέφωνο η Μ. Υδραίου απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δριμεία κριτική ασκεί ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αυλωνίτης στη Μερόπη Υδραίου για τη στάση της στη συνάντηση των δημάρχων με τον Αλέξη Τσίπρα

03
Ιουλίου / 2020

«Ο χαρακτηρισμός που της αρμόζει είναι του «τσουχτροειδούς» φερέφωνου, της κυβερνητικής εκπροσώπου αλλά και συνολικά, του παλαιοκομματισμού» αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής, σε δελτίο τύπου σχετικά με τα όσα διημείφθησαν στη σύσκεψη. «Έφτασε μάλιστα, η κ. Υδραίου στο σημείο να καλέσει τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης σε συνέντευξή τύπου κατά το μέσο της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη μας προκειμένου να αποπροσανατολίσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης» επισημαίνει ο βουλευτής.

Αναλυτικά η δήλωση Αυλωνίτη 

Όταν, αποβλέπεις στην επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην Κέρκυρα τη χρυσή ευκαιρία εκδήλωσης των πηγαίων σου κομματικών συναισθημάτων και την αξιοποιείς έτσι ώστε να γίνεις αρεστή στον κομματικό σου ποιμένα εν προκειμένω στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, τότε ρίχνεις πολύ χαμηλά τον πήχη των κοινωνικών προσδοκιών και έχεις χάσει ένα σημαντικό γεγονός για να κερδίσει η τοπική αυτοδιοίκηση και οι πολίτες της πόλης της Κέρκυρας.

Όταν, σε μια συζήτηση θεσμικών παραγόντων εμφανίζεσαι με τον κομματικό σου μανδύα και με μοναδικό σκοπό να τη μετατρέψεις σε αρένα απόδοσης πολιτικών ευθυνών και σκληρής κριτικής στο πρόσωπο ενός πρώην Πρωθυπουργού, τότε ο μόνος ρόλος που έχεις παίξει είναι της εγκάθετου και ο χαρακτηρισμός που σου αρμόζει είναι του «τσουχτροειδούς» φερέφωνου, της κυβερνητικής εκπροσώπου αλλά και συνολικά, του παλαιοκομματισμού.

Μόνον έτσι, μπορεί κανείς να αντιληφθεί τη στάση της κ. Υδραίου κατά τη συνάντησή των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλέξη Τσίπρα. Κι είναι θλιβερό και συνάμα ντροπιαστικό για τη δημοτική εκπροσώπηση στο νησί μας και εξίσου υποτιμητικό και προσβλητικό για τους πολίτες που στήριξαν την αυτοδιοικητική τους επιλογή στο πρόσωπο της σημερινής Δημάρχου, όχι σαφώς με κομματικά κριτήρια ή άλλα πελατειακά ανταλλάγματα. Σε αντίθεση βέβαια, με τους Δημάρχους της Βόρειας, Νότιας Κέρκυρας και Παξών που στο πλαίσιο της πολιτικής ευγένειας αξιοποίησαν τη δυνατότητα ανάδειξης των τοπικών προβλημάτων για να εισπράξουν την πλήρη κατανόηση της κρισιμότητάς τους από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Έφτασε μάλιστα, η κ. Υδραίου στο σημείο να καλέσει τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης σε συνέντευξή τύπου κατά το μέσο της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη μας προκειμένου να αποπροσανατολίσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης σε άλλα ζητήματα, από τα μεγάλα και ουσιαστικά που ανέδειξαν με την αγωνία, τον αυθορμητισμό τους και την ειλικρίνειά τους οι πολίτες, από όποιον δρόμο κι αν πέρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Άραγε, από που παίρνετε εντολές κ. Υδραίου από τους επικοινωνιακούς μέντορες της Πειραιώς ή από τον Κερκυραϊκό λαό;

Το ερώτημα είναι αμείλικτο και θα σας κυνηγά πραγματικά, μέχρι την επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη στην Κέρκυρα, όπου θα έχουμε όλοι το χρόνο να θαυμάσουμε το κάλλος και την εφευρετικότητα της συμμετοχής σας στην οργάνωση της περιοδείας του.