Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας - Φωτογραφίζω το προάστιο του Ανεμομύλου

ΦΩΤΟΛΕΚΕ
30 Ιουνίου 2020 / 16:07
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ανεμόμυλου σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας, διοργανώνει

διαγωνισμό ερασιτεχνικής φωτογραφίας με θέμα το προάστιο του Ανεμόμυλου. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως το  τέλος Ιουλίου 2020. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων του Ανεμόμυλου και όχι μόνον, μέσω της ενασχόλησης με την τέχνη της φωτογραφίας στην προβολή του προαστίου και την ανάδειξη όλων εκείνων των στοιχείων που το συνθέτουν: τον άνθρωπο με τον πολιτισμό.
Αρχίζουμε να φωτογραφίζουμε!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται με συμπλήρωση ειδικής φόρμας που θα μπορείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονικά  στέλνοντας email στη διεύθυνση: [email protected] και να την επιστρέφετε συμπληρωμένη. Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε   την αίτηση  από το Γραφείο του Αντιπροέδρου κ. Βασίλη Πανδή, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10 και ώρες 9-2.(τηλ 6944520720). Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να προσκομίσει μέχρι 10 (δέκα) φωτογραφίες.
Καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020.
Γίνονται δεκτές  οι φωτογραφίες με κινητό τηλέφωνο οι οποίες  πρέπει να είναι σε μορφή full jpeg , χωρίς επεξεργασία. Οι   φωτογραφίες από κάμερα να είναι κατά προτίμηση  σε μορφή Raw και σε περίπτωση που η φωτογραφική μηχανή δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο format, θα δοθεί σε jpeg .Έχει οριστεί  τριμελής κριτική επιτροπή η οποία θα επιλέξει τις 20 καλύτερες και θα τις προετοιμάσει για εκτύπωση.
Οι φωτογραφίες μπορούν να αποστέλλονται με email στις διευθύνσεις: [email protected], [email protected] και [email protected]. Έχει δημιουργηθεί blog: anemomilo.blogspot.com
Εναλλακτικά θα παραλαμβάνονται σε στικάκι ή κάρτα μνήμης το Σάββατο 1η Αυγούστου και ώρες 6-8 μμ, στο Φλαγγίνειο Πολιτιστικό Κέντρο, (Παραλιακή Λεωφόρος Δημοκρατίας, Ανεμόμυλος). Θα επιλεγούν οι 20 καλύτερες φωτογραφίες οι οποίες θα εκτεθούν και θα βραβευτούν οι 3 πρώτες. Επίσης θα δοθούν έπαινοι.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.