Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον στην Λευκίμμη, στην εκδήλωση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Λευκίμμη
27 Ιουνίου 2020 / 14:28

Μια πρωτοβουλία ιατρικού και οδονιατρικού συλλόγου έγιναν αναγκαίος ενημερωτικός θεσμός για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, λίγα 24ωρα πριν την έναρξη της φετινής, τουριστικής περιόδου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου που διψάει για πληροφορίες σχετικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού και την λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων, επιβεβαιώθηκε από τη μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση στην Λευκίμμη.

Το πρωί του Σαββάτου οι εγκαταστάσεις της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στις Αλυκές, γέμισαν ασφυκτικά. Βγήκαν μεγάφωνα για τους συγκεντρωμένους στον αύλειο χώρο.



Ομιλητές οι γιατροί Δρ Κουτάγιας και Κ. Σπίγγος, ύστερα από πρόσκληση της δημοτικής Αρχής προς τους ιατρικούς συλλόγους για την πραγματοποίηση και στην Λευκίμμη της ενημερωτικής εκδήλωσης, που είχε γίνει και στο Κοντόκαλι την περασμένη εβδομάδα.

Παρούσα και η περιφερειάρχης, Ρ. Κράτσα και ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, Αλ. Αλεξάκης, φυσικά ο δήμαρχος Κ. Λέσσης, πολλών συμβούλων και παραγόντων του δήμου Ν. Κέρκυρας.

Η εκδήλωση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα στον τουρισμό, κράτησε και δυο ώρες μετά το μεσημέρι, με χαρακτηριστικό τον υψηλό προβληματισμό και το πλήθος των ερωτήσεων, που φανερώνουν και το υφιστάμενο ενδιαφέρον, λίγα μόλις 24ωρα πριν από την επικείμενη έναρξη της καθυστερημένης φέτος τουριστικής περιόδου.