Πέμπτη 20.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η απάντηση της Κράτσα στην ανεξαρτητοποίηση του Γ.Αρμενιάκου

ΚΡΑΤΣΑ
09 Αυγούστου 2023 / 13:34

Η κριτική που άσκησε στο έργο και τις επιδόσεις της Περιφέρειας είναι πλήρως ανυπόστατη, επισημαίνει σε δήλωσή της, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

ΚΕΡΚΥΡΑ. (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ) Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, αναφορικά με την επιστολή ανεξαρτητοποίησης από τον Συνδυασμό «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ» του Γιάννη Αρμενιάκου, δηλώνει:

«Το παράδοξο είναι ότι ο κ. Αρμενιάκος ανεξαρτητοποιήθηκε από τον Συνδυασμό μόλις στο τέλος της θητείας και δεν παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη (θέση με αντιμισθία μετά συνεργάτη επίσης αμειβόμενου), στην οποία δεν προσέφερε απολύτως τίποτα, όπως αποδεικνύει το μηδενικό του έργο.

Αν σέβεται τον εαυτό του, τον κερκυραϊκό λαό και τους δημόσιους πόρους, από αυτή τη θέση θα έπρεπε να έχει, ήδη, παραιτηθεί.

Όσο για την κριτική που άσκησε στο έργο και τις επιδόσεις της Περιφέρειας, δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να την πάρω στα σοβαρά γιατί είναι πλήρως ανυπόστατη.

Ο κ. Αρμενιάκος δεν είχε το ενδιαφέρον να παρακολουθήσει και ν’ αξιολογήσει τις τεράστιες προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής σε δύσκολες συνθήκες και το έργο της σε όλους τους τομείς (δρόμοι, λιμάνια, αντιπλημμυρικά, αθλητικά, πολιτιστικά, τουρισμός).

Έτσι, εύκολα «χρησιμοποιήθηκε» από τους γνωστούς εμπαθείς κύκλους. Έδωσα στον κ. Αρμενιάκο ευκαιρίες, τις οποίες δεν κατάφερε να εκτιμήσει και ν’ αξιοποιήσει ούτε για τη δική του εμπειρία, ούτε προς όφελος της κοινωνίας. Απ’ ό,τι φαίνεται υπηρετεί άλλους σκοπούς. Αρκετά χαριστήκαμε στον κ. Αρμενιάκο».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ