Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυλωνίτης: «Οι μαθητές δεν είναι μόνο δέκτες, αλλά και πομποί μηνυμάτων»

Αυλωνίτης Αλέξανδρος
23 Ιουνίου 2020 / 17:34

«Είμαι πραγματικά υπερήφανος γι’ αυτήν την επιτυχία, η οποία αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την πολυετή προσπάθεια που καταβάλλεται από τους μαθητές αλλά και από τους καθηγητές του σχολείου», σημειώνει ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τη διάκριση του ΓΕΛ Καστελλάνων Μέσης στον μαθητικό διαγωνισμό ραδιοφωνικού μηνύματος

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Με αφορμή την κατάκτηση του 2ου βραβείου στον διαγωνισμό μαθητικού ραδιοφωνικού μηνύματος «Καν΄ το ν΄ ακουστεί» από μαθητές του ΓΕΛ Καστελλάνων Μέσης Κέρκυρας, ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξανδρος Αυλωνίτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα την επιτυχία του ΓΕΛ Καστελλάνων Μέσης Κέρκυρας στον διαγωνισμό μαθητικού ραδιοφωνικού μηνύματος «Καν' το ν' ακουστεί».

Το γεγονός πως αυτό το ηχηρό οικολογικό μήνυμα που πλάσατε βγαίνει από νεανικά χείλη κάνει όλους μας να κοιτάμε το αύριο με αισιοδοξία, και μας δίνει δύναμη για να παλέψουμε ακόμη περισσότερο για τα περιβαλλοντικά ιδεώδη.

Είμαι πραγματικά υπερήφανος γι’ αυτήν την επιτυχία σας, η οποία αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την πολυετή προσπάθεια που καταβάλλεται από τους μαθητές, οι οποίοι δεν είναι απλά δέκτες μηνυμάτων αλλά και πομποί, αλλά και από τους καθηγητές του σχολείου, οι οποίοι με το προσωπικό τους μεράκι και την αδιάκοπη προσπάθειά τους επιτελούν σοβαρό εκπαιδευτικό έργο και καλύπτουν ανεπάρκειες της κεντρικής εξουσίας.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τους μαθητές, τους καθηγητές και τις οικογένειες των μαθητών για αυτή τους την επιτυχία».