Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μάχη για τη ζωή της δίνει 83χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα

Πρέβεζα
21 Ιουνίου 2020 / 14:12

Νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. του ΠΑ.Γ.Ν.Ι. σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση - Συνελήφθη ο πακιστανικής υπηκοότητας φερόμενος ως δράστης της βάναυσης επίθεσης - Πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι της γυναίκας, η οποία ενδεχομένως να έχει βιαστεί από τον δράστη

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (ΗΠΕΙΡΟΣ).  Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων μία 83χρονη γυναίκα από την Πρέβεζα, η οποία πιθανότατα έπεσε θύμα βιασμού εντός της οικίας της από άγνωστο κι εν συνεχεία δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία της προκάλεσαν πολλαπλά κατάγματα.

Η βαναυσότητα, με την οποία χτύπησε ο δράστης την ηλικιωμένη γυναίκα, έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Πρέβεζας, αλλά και στη κοινή γνώμη σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η 83χρονη γυναίκα ζούσε μόνη της και εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση από συγγενικά της πρόσωπα. Ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω.

Στο συμπέρασμα ότι τα κίνητρα της επίθεσης ήταν μόνο σεξουαλικά οδηγεί το γεγονός ότι ο δράστης δεν αφαίρεσε τίποτα από το σπίτι. Τα πάντα ήταν τακτοποιημένα, ενώ στη θέση τους βρισκόταν όλα τα προσωπικά αντικείμενα και τα χρήματα της ηλικιωμένης γυναίκας.

Σύλληψη 40χρονου υπήκοου Πακιστάν

O φερόμενος ως δράστης της επίθεσης έχει συλληφθεί από την Αστυνομία και πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Πρόκειται για 40χρονο άνδρα, υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ από την ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται, θα γίνει γνωστό εάν η ηλικιωμένη υπέστη βιασμό.

Νωρίτερα, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε προσαγωγές περισσότερων από δέκα ατόμων, κατά τις οποίες μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή με τους Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.


πληροφορίες από: Epiruspost.gr & Prevezanews.gr