"Μαύρο" στο κερκυραϊκό αίτημα για αναβολή της Γ.Σ. του νέου ΦΟΔΣΑ

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου (δεξιά) και ανάμεσά τους ο Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Ιωάννου, στην πρώτη Γενική Συνέλευση του νέου διαβαθμιδικού ΦΟΔΣΑ (φωτό ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Απορρίφθηκε το αίτημα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων για αναβολή της Γ.Σ. του νέου διαβαθμιδικού Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Ιονίων Νήσων

15
Ιουνίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Κανονικά διεξάγεται η Γενική Συνέλευση του νέου διαβαθμιδικού Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στην έδρα της Π.Ι.Ν. στις Αλυκές, καθώς απορρίφθηκε παμψηφεί το αίτημα της Μερόπης Υδραίου για αναβολή.

Ως αποτέλεσμα της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων, η Δήμαρχος κατέθεσε την απόφαση του οργάνου για εξαίρεση της Κέρκυρας από τον νέο Φορέα ζητώντας παράλληλα αναβολή της Γενικής Συνέλευσης.

Αυτό, όμως, δεν έγινε αποδεκτό από τα μέλη του νέου Φορέα, καθώς όπως ελέχθη από τους περισσότερους Δημάρχους, παρά τις όποιες επιφυλάξεις και ανησυχίες τους, για το πώς μπορεί να λειτουργήσει αυτό το νέο μοντέλο διαχείρισης, είναι προτεραιότητα να συζητηθούν όλα τα θέματα εκείνα, που αφορούν την κατά τόπους διαχείριση των απορριμμάτων και να λυθούν οι όποες απορίες υπάρχουν. Κι αυτές δεν είναι λίγες...

ΑΝΤΏΝΗΣ ΆΓΑΣ