Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε πάλι μπρος η... μηχανή της εθελοντικής ανακύκλωσης στην Κέρκυρα (photos)

Ανακύκλωση
06 Μαΐου 2020 / 20:02

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, οι εθελοντές στην Κέρκυρα έβαλαν και πάλι μπροστά το project «Διαλογή στην πηγή» σε ότι αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Η -σταδιακή έστω- άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού, φαίνεται πως έβαλε ξανά... μπροστά τη μηχανή της εθελοντικής ανακύκλωσης στην Κέρκυρα.



Σύμφωνα με την ανάρτηση του Σπύρου Νεράντζη στο Facebook, μέσα σε μόλις τρεις ημέρες (Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη) ελεύθερης μετακίνησης, οι εθελοντές του νησιού και όλοι όσοι τρέχουν το project «Διαλογή στην πηγή», κατόρθωσαν να συλλέξουν πέντε φορτηγάκια με καπάκια και ρούχα και μάλιστα, μόνο από τέσσερα σημεία, όχι απ' όλη την Κέρκυρα.

Ο λόγος για τις «Πράσινες Γωνίες» στους Πάγους, τον Σπαρτύλα, την Άνω Κορακιάνα και τον ειδικό κάδο, που βρίσκεται έξω από τα ΚΕΠ.









Όπως επισημαίνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κέρκυρα Ψηλά» και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων για τον Εθελοντισμό, Σπύρος Νεράντζης, «Για άλλη μια φορά οι συμπολίτες μας δείχνουν τον σεβασμό τους στο περιβάλλον και την διάθεση τους για ανακύκλωση».