Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φωτογραφική διάκριση για τον Στέλιο Λαβράνο

φωτογραφίες
24 Μαρτίου 2020 / 15:56
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΝΤΕΛ ΜΑΡ (ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ). Δεν είναι η πρώτη φορά. Οι φωτογραφίες του Στέλιου Λαβράνου αξιολογούνται για το ιδιαίτερο στιλ και φιλοξενούνται σε συλλογές ενώ έλκουν την προτίμηση ντόπιων και ξένων που θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα και το πρωτοποριακό φωτογραφείο του στα παλιά «Ψαράδικα».

Αυτή τη φορά, το «παγκόσμιο» site, viewbug επέλεξε ένα στιγμιότυπο του Stylianos Photography από το γιοφύρι του Κόκκορη στα Ζαγοροχώρια για την συλλογή του. 
Το viewbug εξειδικεύεται στην περιβαλλοντική φωτογραφία, προβάλλοντας ωραίες εικόνες, καλλιεργώντας και μ' αυτόν τον τρόπο την αγάπη για τη φύση και τη φροντίδα για την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτοπαρουσιάζεται ως οικουμενική, φωτογραφική κοινότητα, που επιλέγει, συγκεντρώνει και διανέμει φωτογραφίες από πορτραίτα και ταξίδια μέχρι lifestyle και τοπία.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.