Σάββατο 02.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αντάμωμα Ελληνογεωργιανού πολιτισμού στην Κέρκυρα

Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών
22 Nov 2018 / 07:59
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών θα πραγματοποιήσει το διήμερο 30/11 και 01/12 εκδηλώσεις με θέμα: Αντάμωμα Ελληνο – Γεωργιανού Πολιτισμού στην

Κέρκυρα σε συνεργασία με το Γεωργιανό Ινστιτούτο Αθηνών το Πολιτιστικό κέντρο  «CAUCASUS» το Σύλλογο Ολυμπιονικών Ελλάδας καθώς και την Γεωργιανή Πρεσβεία στην Ελλάδα.
Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί τα παρακάτω: την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 αποστολή αποτελούμενη από Ολυμπιονίκες, θα κάνουν επίσκεψη σε σχολεία της πόλης της Κέρκυρας καθώς και της Περιφέρειας (Κασσιώπη - Αχαράβη)  ώστε να μιλήσουν στους μαθητές για τις αξίες του Ολυμπισμού καθώς και τα αθλήματα που εκπροσώπησαν ( επικεφαλής της αποστολής θα είναι η κ. Κοζομπόλη Βούλα –Πρόεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών).
Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 έχει προγραμματισθεί επίσκεψη στο αθλητικό κέντρο Κέρκυρας από τους Ολυμπιονίκες κατά τις πρωινές ώρες.
Το απόγευμα τις ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κέρκυρας βράβευση των Ολυμπιονικών καθώς και  μουσικοχορευτική βραδιά με τα Πολιτιστικά σωματεία των Σινιών και της Γεωργίας Caucasus , τον Χορευτικό Όμιλο Κέρκυρας  , το Σύνολο Χάλκινων (Brass ensemble) την Soprano Λία Κολυτά του Ιονίου Ωδείου καθώς και την χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών. Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.
Επίσης μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών το Σάββατο 01Δεκεμβρίου 2018 έχει προγραμματισθεί να  επισκεφθεί την Κέρκυρα αποστολή της Γεωργιανής Πρεσβείας με επικεφαλής τον επιτετραμμένο  Κον Giorgi   ο οποίος και θα επισκεφθεί τον Δήμο την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.