Στο Σχηματάρι η τελική φάση των σχολικών αγώνων

Στο Σχηματάρι η τελική φάση των σχολικών αγώνων

Ύστερα από 3 χρονιές στην Πάτρα, η τελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος θα γίνει στο Σχηματάρι (όπου είχε γίνει και το 2010).

17
Απριλίου / 2018

Το κύριο πρόγραμμα είναι την Τετάρτη 18 Απριλίου, ενώ την επόμενη, είναι ημέρα συνθέτων και τα βάδην.
Στους αγώνες αυτούς θα έχουμε και την παρουσία μαθητών-τριων από το νησί που προκρίθηκαν από τη Β φάση που έγινε στη Λάρισα.
Ανάμεσά τους η Παναγιώτα Δόση στο άλμα εις ύψος και η Σπυριδούλα Καρύδη, στο τριπλούν και στο μήκος που η λογική λέει ότι δεν έχουν αντίπαλο στο κυνήγι της 1ης θέσης. Ακόμη προκρίθηκαν και θα είναι εκεί οι Σπ. Δουκατέλης στα 200μ., η Κασφίκη στα 400μ., ο Βραχλιώτης στο δίσκο, ο Χαλικιάς στο επί κοντώ, ο Φ. Ρέβης στα σύνθετα αγωνίσματα (δέκαθλο) είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα πάρουν μέρος και με πάρα πολλές πιθανότητες να επιστρέψουν με μετάλλια κάθε χρώματος. Οι αγώνες ξεκινάνε το πρωί στις 9:00 και την Τετάρτη θα ολοκληρωθούν με βάση το πρόγραμμα στις 21:00, ενώ την Πέμπτη το πρόγραμμα είναι από τις 9:00 ως τις 14:00.  
Οι αγώνες γίνονται με προδιαγραφές αγωνισμάτων της κατηγορίας Παίδων/Κορασίδων, ενώ αναγνωρίζονται και τυχόν επιτεύξεις ορίων για τις μεγάλες διοργανώσεις.

Σπύρος Πίκουλας