Τετάρτη 19.03.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Κυριακή (23/3) η μάχη που ίσως βγάλει πρωταθλητή

ΕΠΣΚ
19 Μαρτίου 2025 / 15:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Ένωση έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των τοπικών πρωταθλημάτων για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των τοπικών πρωταθλημάτων για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Σίγουρα το ματς της 22ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣΚ ξεχωρίζει αφού είναι ένα ματς που ίσως κρίνει το πρωτάθλημα, αν και υπάρχουν ακόμη που κάθε ομάδα μπορεί να έχει απώλειες.

Στις Καρουσάδες την Κυριακή θα αναμετρηθούν η πρωτοπόρος Ολυμπιάδα με την ομάδα της ΑΕ Λευκίμμης που είναι δυο βαθμούς πίσω. Νίκη της Ολυμπιάδας θα την φέρει μισό βήμα από τον τίτλο, κάθε άλλο αποτέλεσμα θα αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Να επαναλάβουμε ότι η πρωταθλήτρια της ΕΠΣΚ θα διεκδικήσει την άνοδο της στη Γ΄ Εθνική μέσω των μπαράζ που θα ακολουθήσουν.

 

Α ΕΠΣΚ

Πρόγραμμα (22η αγωνιστική)

Σάββατο 22/3/2025 ώρα 16:15

Όλυμπος – ΟΦΑΜ

Αχιλλέας – Κρόνος

Κυριακή 23/3/2025 ώρα 16:15

Φοίνικες-Μπενίτσες

Ολυμπιάδα – ΑΕ Λευκίμμης

12:30 ΑΟ Παξοί – ΠΑΟ Σφακιανάκης

Κερ. Αγ. Νικολάου-Θιναλιακός

Αναγέννηση-Ηρακλής Σφακερών

 

Β ΕΠΣΚ

Πρόγραμμα (27η αγωνιστική)

Σάββατο 22/3/2025 ώρα 16:15

Αστέρας Σπαρτύλα - Όλυμπος Β

Ατρόμητος Σφακιανάκης Β

ΑΕ Καναλίων - Φοίνικες Β

Θιναλιακός Β - Βασιλάτικα

Κάβος – Δίας Κασσιόπης

Κυριακή 23/3/2025 ώρα 16:15

Βολίς – Εθν. Περουλάδων

ΠΑΟ Κορακιάνας - ΑΕ Φαιάκων

12:30 Οδυσσέας – Ομόνοια

12:30 Ηρ. Αγ.Δέκα - Μ. Αλέξανδρος

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.