Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σλοβένοι αθλητές του επί κοντώ με τον ΚΓΣ

ΚΓΣ
05 Απριλίου 2017 / 19:17

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η χάρις του Παύλου Σκορδίλη και των συνεργατών του προπονητών στα τμήματα αλμάτων του ΚΓΣ ξεπέρασε τα όρια όχι μόνο του νησιού αλλά και της χώρας.

Και μπορεί να μην έχουμε τις απαραίτητες ανθρώπινες εγκαταστάσεις για να γίνεται η καλύτερη προετοιμασία των αθλητών του ΚΓΣ, αλλά η αγάπη, το μεράκι και οι όποιες βοήθειες δίνονται συντελούν στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Μην ξεχνάμε ότι το εργοστάσιο στου Βρυώνη της πρώην Coca-Colaπαραχωρήθηκε στον ΚΓΣ για να μπορούν να γυμνάζονται το χειμώνα αθλητές και αθλήτριες. Με πολύ κόπο και μεράκι, με πολύ προσωπική δουλειά και με στήριξη κάποιων επιχειρήσεων, αθλητές, προπονητές, γονείς μέλη του Δ.Σ. το έχουν κάνει μικρό παλατάκι. Βέβαια είναι τώρα και η εποχή που αρχίζει να ζεσταίνει ο καιρός και οι προπονήσεις στο ΕΑΚΚ είναι καθημερινές και εφικτές. 
Ίσως για τις ηλιόλουστες μέρες της χώρας μας, αλλά κυρίως λόγω της φιλίας με τον προπονητή από την Σλοβενία Jure Rovan, ήλθαν στο νησί για «κοινή» προετοιμασία επτά  αθλητές του άλματος επί κοντώ από την γειτονική χώρα στις 2 Απριλίου και θα παραμείνουν μια βδομάδα, αφού θα αναχωρήσουν 9 Απριλίου.  Αν όπως πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού είχαν εισακουστεί και η Κέρκυρα είχε αθλητικές εγκαταστάσεις, το σίγουρο είναι πως θα μπορούσε να ανθήσει και ο αθλητικός τουρισμός, αλλά….