Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο στάδιο Λευκίμμης κατά 99% η ΑΕ Λ για το κύπελλο ερασιτεχνών

ΑΕ Λευκίμμης
30 Μαρτίου 2017 / 18:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη η ΑΕ Λευκίμμης καλείται να αντιμετωπίσει στο πρώτο ματς για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος την κυπελλούχο Κοζάνης ΑΕΠ Καραγιαννίων σε ένα ματς που η κλήρωση έβγαλε να γίνει στην Κέρκυρα.

Βέβαια σε τέτοιους αγώνες απαραίτητη είναι να γίνει σε γήπεδο με άδεια και ως γνωστόν αυτό της Λευκίμμης έχει προσωρινή, άρα η ΕΠΟ δεν πρόκειται να δεχθεί να γίνει εκεί το ματς και όλα δείχνουν ότι το γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι είναι αυτό που θα φιλοξενήσει το ματς αυτό, όπως βέβαια και πέρσι έγινε με τον Κρόνο να κάνει το ίδιο στο θεσμό αυτό.
Όμως οι άνθρωποι της ΑΕΛ θέλουν να γίνει το ματς στη Λευκίμμη και είναι απόλυτα λογικό, αφού θα μπορεί όλος ο κόσμος της περιοχής να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα, πέραν βέβαια που είναι πιο οικείο στους ποδοσφαιριστές που όπως και η διοίκηση και ο κόσμος τους ενδιαφέρει να προχωρήσουν στο θεσμό.
Για το λόγο  αυτό οι άνθρωποι της ομάδας Πέμπτη 30/3/2017 «έτρεξαν» τις διαδικασίες πιέζοντας και την Περιφέρεια να εκδώσει άμεσα την άδεια (κάποια από τα απαραίτητα έργα έχουν γίνει, όχι όλα). Αν καταφέρουν να πάρουν άδεια τότε θα ενημερωθεί η ΕΠΟ και το ματς θα οριστεί στο Δημοτικό στάδιο Λευκίμμης. Κάτι που μπορεί να μην  είναι εύκολο, αλλά χρειάζεται διάθεση και να ξεπεραστούν κάποιες διαδικαστικές ενέργειες ώστε να προχωρήσει η αδειοδότηση. Άλλωστε την έχει ανάγκη και η ΑΕΛ, αφού είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και  απαραίτητο είναι στην Γ  Εθνική το γήπεδό της να έχει άδεια και να αγωνιστεί εκεί. Οι πληροφορίες αργά το μεσημέρι λένε ότι τακτοποιήθηκαν όλα και κατά 99% η ΑΕΛ θα παίξει στην έδρα της την ερχόμενη Τετάρτη, αναμένεται επίσημη ανακοίνωση. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια