Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Λευκίμμη κόντρα στην ΑΕΠ Καραγιαννίων στο κύπελλο ερασιτεχνών

κύπελλο ερασιτεχνών
28 Μαρτίου 2017 / 17:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ την Τρίτη 28/3 στις 11:00 το πρωί, η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Μια διαδικασία που δήλωσαν συμμετοχή όλες οι ομάδες, αφού ήταν υποχρεωτικό αυτό, αλλά δεν ξέρουμε πόσες θα θελήσουν να συνεχίσουν και στον επόμενο γύρο, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν.

Βέβαια υπάρχουν και πολλές ομάδες που θα κυνηγήσουν μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, αφού έτσι προβλέπει η προκήρυξη και αυτό είναι σημαντικό δέλεαρ. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5/4 σε ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα από την ΕΠΟ ενώ όσες ομάδες προκριθούν θα αγωνιστούν στις 12/4. Η ΑΕ Λευκίμμης στάθηκε τυχερή αφού δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει, αλλά θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΑΕΠ Καραγιαννίων κυπελλούχο Κοζάνης (για 2η συνεχόμενη χρονιά) και αν κερδίσει και προκριθεί θα περάσει χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση, αφού η κλήρωση για τους αγώνες της Τετάρτης 12/4 έβγαλε αντιμέτωπους τις ομάδες που θα νικήσουν ανάμεσα στα ζευγάρια  2 και 3. Δηλαδή θα παίξουν νικητής 2 - νικητής 3.  
Ας δούμε τα ζευγάρια της κλήρωσης  και τις ομάδες του ομίλου (συνολικά υπάρχουν εννέα) που παίζει η ΑΕΛ:
1η αγωνιστική (5/4)
1. ΑΕ Λευκίμμης - ΑΕΠ Καραγιαννίων
2. Ερασιτέχνες ΠΑΣ Γιάννινα - Πυρσός Γρεβενών
3. Καστοριά - Θύαμις Καστρίου
2η αγωνιστική (12/4)
Νικητής 2 - Νικητής 3
Οι αγώνες θα γίνουν σε συνολικά επτά αγωνιστικές και ο τελικός το Σάββατο 20 Μαΐου, με την έδρα να ορίζεται όταν θα γίνει γνωστό το τελικό ζευγάρι.   
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια