Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος από την Ολυμπιάδα Καρουσάδων ο Θ. Μαρτίνος

ΕΠΣΚ
24 Σεπτεμβρίου 2024 / 16:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Tο μεσημέρι της Τρίτης (24/9) η Ολυμπιάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον εξαίρετο προπονητή και άνθρωπο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επιστροφή της Ολυμπιάδας Καρουσάδων στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ φέτος, έδωσε το έναυσμα στο Δ.Σ. να κάνει μεγάλα σχέδια για τη συνέχεια και να βάλεις στόχους πρωταθλητισμού. Για το λόγο αυτό και απέκτησε πολλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές από τους οποίους έξι (Γεωργακόπουλος, Κοιλιάρας, Μεντής, Θηραιός, Π. Λέσσης, Πισιάνης) ήταν βασικά στελέχη στον Αστέρα Πετριτή είτε την σεζόν που έληξε είτε την προηγούμενη, αλλά και αρκετούς άλλους με θητεία στην Γ΄ Εθνική.

Μάλιστα η διοίκηση της Ολυμπιάδας κράτησε στο πόστο του προπονητή τον Θανάση Μαρτίνο ο οποίος πήρε πέρσι την ομάδα μετά τις πρώτες αγωνιστικές και την έφτασε στην κορυφή έχοντας μάλιστα μόνο νίκες σε όλα τα ματς. Ο Θανάσης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά σε όποια ομάδα και αν πήγε και το μεσημέρι της Τρίτης (24/9) η Ολυμπιάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον εξαίρετο προπονητή και άνθρωπο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια