Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σήμερα η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου ΕΠΣΚ

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΛΗΡΩΣΗ
17 Σεπτεμβρίου 2024 / 17:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Θα γίνει στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου που είναι στο ΕΑΚΚ και θα ξεκινήσει στις 7μ.μ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ήλθε η ώρα της κλήρωσης των τοπικών πρωταθλημάτων μετά από δυο αναβολές, αλλά και του κυπέλλου από την ΕΠΣ Κέρκυρας. Θα γίνει στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου που είναι στο ΕΑΚΚ και θα ξεκινήσει στις 7μ.μ.

Στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας είχαν δικαίωμα συμμετοχής 16 ομάδες, αλλά θα πάρουν μέρος 14 και είναι: ΑΕ Λευκίμμης, Αναγέννηση Περιβολίου, Όλυμπος, ΟΦΑΜ, Θιναλιακός, Κεραυνός Αγίου Νικολάου, ΑΟ Παξών, Μπενίτσες, Κρόνος Αργυράδων, ΠΑΟ Σφακιανάκης, Αχιλλέας Νυμφών, Ηρακλής Σφακερών, Ολυμπιάδα Καρουσάδων, ΑΟ Φοίνικες. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν και ο ΑΟ Κέρκυρα που δεν θα πάρει μέρος, δεν δηλώθηκε, καθώς και ο Οδυσσέας Αυλιωτών ο οποίος παρ΄ ότι κέρδισε την άνοδο, προτίμησε να αγωνιστεί και φέτος στην Β΄ κατηγορία.

Στην Β΄ κατηγορία που θα έχουμε τις ομάδες: Οδυσσέας Αυλιωτών, Βολίδα,, ΑΕ Φαιάκων, ΑΟ Κάβος, Ηρακλής Αγίων Δέκα, Ομόνοια, Ατρόμητος Στρογγυλής, ΑΕ Καναλίων, ΠΑΟ Κορακιάνας, ΑΟ Βασιλάτικα, Εθνικός Περουλάδων, Δίας Κασσιόπης, Αστέρας Σπαρτύλα, Μέγας Αλέξανδρος και ΠΑΟ Σφακιανάκης Β΄, Φοίνικες Β΄, Θιναλιακός Β΄, Όλυμπος. Β΄.

 Να σημειώσουμε ότι σε Α΄ και Β΄ΕΠΣΚ θα έχουν διπλή εκπροσώπηση τέσσερις ομάδες και είναι αυτές που αναφέρονται πιο πάνω. Επίσης Ο Αστέρας Λιαπάδων θα πάρει τη θέση της ΑΕ Καναλίων (που δεν θέλησε να λάβει μέρος) και θα παίξει με το όνομά της, αφού δεν είχε τη δυνατότητα λόγω του Μητρώου της ΓΓΑ και για τον ίδιο λόγω η ομάδα ΠΕΚΑ θα χρησιμοποιήσει τον Μ. Αλέξανδρο και θα εμφανιστεί στο πρωτάθλημα.

Για το θεσμό του κυπέλλου υποχρεωτικά παίρνουν μέρος ο Αστέρας Πετριτή και όλες οι ομάδες της Α΄ κατηγορίας ενώ από την Β΄ αρκετές δεν δήλωσαν συμμετοχή και συνολικά 24 θα μπουν στην κληρωτίδα.

Ακόμα θα γίνει παρουσίαση του ηλεκτρονικού Φύλλου Αγώνα, που από τη φετινή χρονιά θα μπει στη ζωή των αγώνων στα τοπικά πρωταθλήματα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια