Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εντυπωσιακή η Ε. Διαβάτη, Χρυσό και Αργυρό στους Βαλκανικούς

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
16 Σεπτεμβρίου 2024 / 17:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Ελένη την Κυριακή (15/9) κέρδισε το μοναδικό χρυσό της ημέρας για την Ελλάδα στο σκιφ Νεανίδων, έκανε εξαιρετική κούρσα έχοντας το προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα ως τον τερματισμό.

ΑΝΔΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Η Ελένη Διαβάτη του ΝΑΟΚ μας έκανε υπερήφανους με την παρουσία της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που έγινε στην Αδριανούπολη της Τουρκίας. Η Κερκυραία αθλήτρια της κωπηλασίας κέρδισε ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο στους αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο (14 και 15/9) και ακούστηκε ο Εθνικός ύμνος για χάρη της.

Γεγονός είναι πως το κωπηλατικό τμήμα του ΝΑΟΚ μας χάρισε, μας χαρίζει και θα μας χαρίσει σπουδαίες διακρίσεις, αφού δουλεύει σωστά και σε βάθος και υπάρχουν πολλά παιδιά με δυνατότητες να φτάσουν πολύ ψηλά.

Η Ελένη την Κυριακή (15/9) κέρδισε το μοναδικό χρυσό της ημέρας για την Ελλάδα στο σκιφ Νεανίδων, έκανε εξαιρετική κούρσα έχοντας το προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα ως τον τερματισμό. Το Σάββατο σαν μέλος στο τετραπλό σκιφ Νεανίδων που αποτελούσαν οι Ελένη Διαβάτη-Παναγιώτα Καλαϊτζή-Ελπίδα Φουρκιώτη-Λυδία Μπιτούνη κέρδισε την 2η θέση και το Αργυρό μετάλλιο, επίσης μια μεγάλη διάκριση και για την Ελλάδα και για το νησί μας.

Να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα είχε τελική συγκομιδή 12 μεταλλίων (2 Χρυσά, 3 Αργυρά και 7 Χάλκινα) στο Βαλκανικό αυτό πρωτάθλημα και ήταν 3η στη γενική βαθμολογία πίσω από Ρουμανία και Τουρκία.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια