Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με δύο ομάδες ο Θιναλιακός στα τοπικά, σε Α΄και Β΄

Η ομάδα Κ-16 του Θιναλιακού με τον προπονητή Δ. Κουρσάρη, θα είναι η βάση για την Β΄ ομάδα που θα αγωνιστεί στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
ΕΠΣΚ
03 Σεπτεμβρίου 2024 / 16:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Ένωση από πέρσι έδωσε τη δυνατότητα στα σωματεία της Α΄ κατηγορίας να θέλουν να κατεβάσουν και δεύτερη ομάδα η οποία όμως θα αγωνιζόταν στην Β΄ και αυτό έγινε τη σεζόν που τελείωσε.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Θιναλιακός για πολλά χρόνια αξιοποιώντας τα παιδιά της περιοχής είχε την ΓΕΘ στην οποία έπαιζαν οι νεαροί προερχόμενοι κυρίως από την Ακαδημία αθλητές. Αυτό δεν γίνεται τα τελευταία χρόνια, όταν μάλιστα περιμένεις να φτιαχτεί το γήπεδο που τρία χρόνια που παραμένει ξηλωμένο, δεν μπορείς να λειτουργήσεις όπως θα ήθελες.

Η Ένωση από πέρσι έδωσε τη δυνατότητα στα σωματεία της Α΄ κατηγορίας να θέλουν να κατεβάσουν και δεύτερη ομάδα η οποία όμως θα αγωνιζόταν στην Β΄ και αυτό έγινε τη σεζόν που τελείωσε.

Ο Θιναλιακός αποφάσισε να το κάνει και ο ίδιος πράξη, με στόχο τα παιδιά της Ακαδημίας που είναι αρκετά να παίξουν στο ανδρικό πρωτάθλημα και θα κατεβάσει ομάδα και στην Β΄ κατηγορία, όπως ενημέρωσε.

 

Η ανακοίνωση

 

«Και εγένετο Θιναλιακός Β… Έχοντας ως γνώμονα το καλύτερο για τα παιδιά της ακαδημίας μας, αλλά και ευρύτερα για τον οργανισμό του Θιναλιακού, ο κύβος ερρίφθει και έτσι λοιπόν από τη φετινή χρονιά ο Θιναλιακός θα εκπροσωπείται στις τοπικές διοργανώσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας και με δεύτερη ομάδα (Β΄ τοπικό).

Η ομάδα αυτή θα απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από τα παιδιά που στελέχωναν την περυσινή Κ16 (2008) συν παιδιά γεννηθέντα το 2009-2010 και βεβαίως κάποιες προσθήκες κάποιων πιο έμπειρων αθλητών.

Προπονητής της θα είναι ο κύριος Κουρσάρης Δημήτρης, που είναι και υπεύθυνος αγωνιστικού σχεδιασμού της ακαδημίας (κάτοχος ΟΥΕΦΑ Β) και βρίσκεται στην ακαδημία μας από το 2019.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι σημασία εκτός από τον προορισμό έχει και το ταξίδι..Εμείς από σήμερα ξεκινάμε το δικό μας. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια