Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι κωπηλάτριες του ΝΑΟΚ σημειώνουν εξαιρετικές επιδόσεις

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
31 Αυγούστου 2024 / 11:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

H Ε. Διαβάτη και η Λ. Δροσοπούλου έκαναν σπουδαίες επιδόσεις σε αγώνες πρόκρισης για το Βαλκανικό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν είναι κάτι καινούργιο ή κάτι που συμβαίνει σπάνια μια είδηση για διακρίσεις του κωπηλατικού τμήματος του ΝΑΟΚ. Μας έχει συνηθίσει, όχι μόνο το ανδρικό τμήμα, αλλά και το γυναικείο που έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ και η συμμετοχή κοριτσιών του ΝΑΟΚ στην Εθνική ομάδα δείχνει την δουλειά που γίνεται και την ποιότητα των αθλητριών.

Όπως ενημέρωσε ο Όμιλος η Ε. Διαβάτη και η Λ. Δροσοπούλου έκαναν σπουδαίες επιδόσεις σε αγώνες πρόκρισης για το Βαλκανικό. Δυο κορίτσια που το μέλλον τους ανήκει, που δουλεύουν πολύ σκληρά και αποτελούν μέρος του λαμπρού μέλλοντος που έχει το τμήμα του ΝΑΟΚ.

 

Η ανακοίνωση

 

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας (ΝΑΟΚ) είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για τις εξαιρετικές επιδόσεις των δύο αθλητριών του, Έλενας Διαβάτη και Λυδίας Σπυριδούλας Δροσοπούλου, οι οποίες συμμετείχαν σε αγώνες πρόκρισης για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στην Τουρκία.

Η Έλενα Διαβάτη, που προπονείται εντατικά στον Βόλο, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το ταλέντο της κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία της και εξασφαλίζοντας έτσι την συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα που θα αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας στο επικείμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Τουρκία.

Η νεαρή Λυδία Σπυριδούλα Δροσοπούλου, μια πολλά υποσχόμενη αθλήτρια των κορασίδων, παρά την πολύ καλή της εμφάνιση, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση. Ωστόσο, η προσπάθειά της ήταν αξιοσημείωτη και αποτελεί απόδειξη του ταλέντου και της επιμονής της. Ο ΝΑΟΚ είναι πεπεισμένος ότι η Λυδία θα συνεχίσει να σημειώνει σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον.

Ο ΝΑΟΚ συγχαίρει θερμά τόσο την Έλενα όσο και τη Λυδία για την άξια εκπροσώπηση του ομίλου και τους εύχεται καλή επιτυχία στις μελλοντικές τους προσπάθειες.

ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια