Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μελίνα Ζάραγκα: Θα προσπαθήσω για το καλύτερο

Μια ομάδα παιδιών στο αεροδρόμιο πριν την αναχώρηση με την Μελίνα πρώτη αριστερά ΦΩΤΟ@ΣΕΓΑΣ (Θ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ20
21 Αυγούστου 2024 / 17:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

«Είμαι ενθουσιασμένη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ. Θέλω να ευχαριστηθώ τον αγώνα και να κυνηγήσω κάτι καλό. Είναι Κ20 δεν είναι η κατηγορία μου αλλά και πάλι θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

ΛΙΜΑ. Η 17χρονη Κερκυραία άλτρια του τριπλούν Μελίνα Ζάραγκα βρίσκεται στη Λίμα του Περού από το απόγευμα της Τετάρτης, μετά από πολύωρο (μαζί με τη διαδρομή Κέρκυρα - Αθήνα, για να φτάσει στο Περού μέσω Μαδρίτης χρειάστηκε σχεδόν 30 ώρες) που έκανε, μαζί με τον προπονητή της Παύλο Σκορδίλη και 17 από τους 18 ακόμη συναθλητές-τριες που είναι στην αποστολή (η Τριανταφύλλου πήγε Περού από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται).

Σε χθεσινό μας ρεπορτάζ φιλοξενήσαμε δήλωση του Π. Σκορδίλη που έθεσε σαν στόχο να μπει η Μελίνα στον τελικό, έχοντας την 16η επίδοση από τις 30 περίπου διαγωνιζόμενες.

Πριν την αναχώρηση η Μελίνα Ζάραγκα μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18, αναφερόμενη σε μια ακόμη αγωνιστική πρόκληση ανέφερε για το σάιτ του ΣΕΓΑΣ που φιλοξενεί τη δήλωσή της. «Είμαι ενθουσιασμένη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ. Θέλω να ευχαριστηθώ τον αγώνα και να κυνηγήσω κάτι καλό. Είναι Κ20 δεν είναι η κατηγορία μου αλλά και πάλι θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Ξέρει πόσο δύσκολη είναι αυτή η αποστολή στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και χωρίς να έχει τον απαραίτητο ρυθμό, αφού σχεδόν ένα μήνα ήταν εκτός αγώνων. Σίγουρα όμως θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό και φυσικά αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, έχει τη δυνατότητα να βρεθεί και πάλι στο Παγκόσμιο Κ20 μετά από 2 χρόνια, αφού ηλικιακά θα μπορεί.

ΦΩΤΟ@ΣΕΓΑΣ@ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια