Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κόντρα στον Αχιλλέα για το διπλό ο Αστέρας

Αστέρας Πετριτή
10 Μαρτίου 2017 / 19:45

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πρέπει να αγωνιστεί για τη νίκη και όχι απλά για το θετικό αποτέλεσμα ο Αστέρας κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, μια ομάδα που είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση δεν είναι εύκολη, μακρινό το ταξίδι, με συνοδεία των φανατικών φίλων της ομάδας, αλλά και πίστη ότι επιτέλους θα έλθει η 3η νίκη στο πρωτάθλημα.  
Τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ, η ομάδα του Πετριτή αν θέλει να ελπίζει ακόμα στην Πιερία την Κυριακή πρέπει να επαναλάβει τη νίκη που έκανε στον 1ο γύρο και με αυτό το σκοπό ταξιδεύει για το σημαντικό αυτό ματς. Οι όποιες απουσίες δεν μπορεί να αποτελέσουν δικαιολογία, πρέπει να μπει να παίξει επιθετικά, να σκοράρει και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ο Αστέρας πρέπει να έχει δυο ομάδες κάτω του και  υπάρχει ο Αχιλλέας, αλλά θέλει να ξεπεράσει και την Αμβρακία. Χωρίς νίκες η υπόθεση παραμονής απομακρύνεται. Το ματς της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 15:00 και διαιτητής θα είναι ο Δραμινός Κ. Κοτσάνης, με βοηθούς τους Κ. Τσακίρη και Ε. Παστιαδη, επίσης Δραμινούς,
 
Η 22η αγωνιστική Κυριακή 15:00
 
Αμβρακία Κωστακίων - Καραϊσκάκης
Αχιλ. Νεοκαισάρειας - Αστέρας Πετρίτη
Εθνικός Φιλιππιάδας- EA Ιστιαίας
Ολυμ. Βόλου - Απόλλων Λάρισας
Πιερικός - Μαύροι Αετοί
Πύδνα Κίτρους - Διαγόρας Σεβαστής
Ρήγας Φεραίος - Θεσπρωτός
Τηλυκράτης Λευκάδας - Νίκη Βόλου
 
Η βαθμολογία 
 
Απόλλων Λαρ. 51
Ολυμπ. Βόλου 49
Διαγόρας 45
Νίκη Βόλου 45
ΑΕ Καραϊσκάκης 42
Πύδνα Κίτρους 40
Τηλυκράτης 29
Θεσπρωτός 24
Ρήγας Φεραίος 23
Εθν. Φιλιππιάδας 22
Πιερικός 21
Μαύροι Αετοί 20
Ιστιαία 17
Αμβρακία Κωστ. 12
Αστέρας Πετριτή 11
Αχιλλέας Νεοκ. 10