Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Χρήστος Χυτήρης, νέος Πρόεδρος της ΕΠΣΚ

ΕΠΣΚ
30 Ιουλίου 2024 / 16:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο κ. Χρ. Χυτήρης είναι τελειόφοιτος ΤΕΕΦΑ και εργάζεται σαν ασφαλιστικός πράκτορας, είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, επί πολλά χρόνια ήταν ένας από τους κορυφαίους Κερκυραίους διαιτητές.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την παραίτηση την περασμένη εβδομάδα του προέδρου της ΕΠΣ Κέρκυρας κ. Ι. Βλαχόπουλου, αλλά και του Α΄ αντιπροέδρου Φ. Βλαχόπουλου, θα έπρεπε η διοίκηση της Ένωσης να προχωρήσει σε εκλογή νέου προέδρου και να έχει μια νέα σύνθεση το Δ.Σ. Να σημειώσουμε ότι στις θέσεις των παραιτηθέντων κατέλαβαν ο κ. Μιχ. Κούδας (από την πλειοψηφούσα παράταξη) και ο κ. Χρ. Κούρκουλος από την «αντιπολίτευση».

Όλοι γνώριζαν ότι τη θέση του προέδρου θα καταλάμβανε ως τις εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβρη του 2025, ο γενικός γραμματέας κ. Χρήστος Χυτήρης όπως και έγινε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουλίου.

Ο κ. Χρ. Χυτήρης είναι τελειόφοιτος ΤΕΕΦΑ και εργάζεται σαν ασφαλιστικός πράκτορας, είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, επί πολλά χρόνια ήταν ένας από τους κορυφαίους Κερκυραίους διαιτητές. Ξεκίνησε το 1995 σαν βοηθός σε ματς στα Γαζάτικα και έφτασε να παίξει στην Α΄ Εθνική 2004-2007, ενώ σταμάτησε τη διαιτησία το 2008. Στη διοίκηση της ΕΠΣΚ εκλέχθηκε για πρώτη φορά, στις τελευταίες εκλογές και είναι από την πρώτη μέρα ο γραμματέας της.

Για την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Χρ. Χυτήρης σε επικοινωνία που είχαμε το μεσημέρι της Τρίτης 30/7 μας είπε: «Κατ΄ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της διοίκησης που με τίμησαν με την ψήφο τους. Ενωμένοι όλοι θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή σεζόν, σκοπός είναι να υπηρετήσουμε το Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο».

Την θέση του καταλαμβάνει η κα Μ. Καρύδη, ενώ τη θέση του Φ. Βλαχόπουλου σαν Β΄ Αντιπρόεδρος τοποθετήθηκε ο Κώστας Καλογεράς.

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ της ΕΠΣΚ είναι: Πρόεδρος: Χρήστος Χυτήρης, Α΄ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Βιτουλαδίτης, Β΄ Αντιπρόεδρος: Κώστας Καλογεράς, Εκτελεστικός γραμματέας: Μαρία Καρύδη, Αναπληρωτής γραμματέας: Νίκος Κουρσάρης, Ταμίας: Σπύρος Μέριανος, Αναπληρωματικός ταμίας: Νίκος Χρυσικόπουλος και Μέλη: Κίμων Καλοδίκης, Μιχάλης Κούδας, Γιώργος Νάος, Χριστόπουλος Κούρκουλος.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια