Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη μάχη της πρόκρισης και τα τέσσερα παιδιά της Κέρκυρας

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού για διακρίσεις Κουλούρης, Σκορδίλης, Ζάραγκα, Πρίφτης, Λιτσαρδόπουλος ΦΩΤΟ@Π. ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ
ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ
17 Ιουλίου 2024 / 16:23
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ξεκινάει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ18, και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21 Ιουλίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξεκινάει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ18, Πέμπτη 18 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21 Ιουλίου, με την συμμετοχή τεσσάρων παιδιών της Κέρκυρας, της Μελίνας Ζάραγκα, του Αρσένη Κουλούρη, του Πέτρου Πρίφτη και του Χριστόφορου Λιτσαρδόπουλου, που έχουν όλα προπονητή τον Ομοσπονδιακό Παύλο Σκορδίλη, με τις τεράστιες επιτυχίες.

Το τετραήμερο πρόγραμμα, εκτός από τα «δικά μας παιδιά», θα είναι γεμάτο με ελληνικές παρουσίες και οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τη δράση των αγώνων, από το site και τους λογαριασμούς της Ομοσπονδίας στα social.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν σε livestreaming από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Και τα τέσσερα παιδιά της Κέρκυρας ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους την Πέμπτη, αφού θα αγωνιστούν στους προκριματικούς του αγωνίσματός τους για μια θέση στον τελικό. 

Ο Αρσένης Κουλούρης, ο οποίος θα αγωνιστεί και στο μήκος και στο άλμα τριπλούν, είναι ο πρώτος που στις 10.30 θα πάρει μέρος στον προκριματικό του μήκους. Δυο ώρες μετά, στις 12.30 θα γίνει ο προκριματικός στο άλμα επί κοντώ με τη συμμετοχή του Πέτρου Πρίφτη και του Χριστόφορου Λιτσαρδόπουλου, ενώ στις 19.40 η Μελίνα Ζάραγκα θα αγωνιστεί στον προκριματικό του άλματος τριπλούν.

Την Παρασκευή 19/7 στις 18.10 θα γίνει ο τελικός του μήκους, με τον Αρσένη Κουλούρη (εφ΄ όσον προκριθεί) να διεκδικεί όχι απλά μια θέση στην οκτάδα, αλλά και το μετάλλιο. Την ίδια μέρα θα έχουμε και τον τελικό τριπλούν γυναικών με την Ζάραγκα να δίνει τη δική της μάχη που θα ξεκινήσει στις 19.55.

Το Σάββατο 13.13 θα γίνει ο προκριματικός στο άλμα τριπλούν με τη συμμετοχή του Αρσένη Κουλούρη και το απόγευμα 18.40 ο τελικός του επί κοντώ όπου περιμένουμε διακρίσεις από Πρίφτη και Λιτσαρδόπουλο.

Την Κυριακή το απόγευμα στις 17.00 θα γίνει ο τελικός του τριπλούν ανδρών, με τη συμμετοχή και τη διάκριση ελπίζουμε του Αρσένη Κουλούρη.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια