Τετάρτη 03.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή των Εθνικών ομάδων κρίκετ από Τσεχία

ΚΡΙΚΕΤ
01 Ιουλίου 2024 / 14:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στην Τσεχία βρέθηκαν οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών του κρίκετ, το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου για να δώσουν μια σειρά αγώνων με τις αντίστοιχες ομάδες της χώρας αυτής.

ΠΡΑΓΑ. Στην Τσεχία βρέθηκαν οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών του κρίκετ, το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου για να δώσουν μια σειρά αγώνων με τις αντίστοιχες ομάδες της χώρας αυτής. Ήταν στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τους που θα πάρουν μέρος, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι γυναίκες και στα προκριματικά του Παγκοσμίου οι άνδρες.

Για τους αγώνες που έδωσαν στην Τσεχία υπάρχει ενημέρωση από την Ελληνική ομοσπονδία, ενώ οι συνθέσεις των ομάδων μας που βρέθηκαν εκεί ια τυς αγώνες είναι:

 Εθνικής ομάδα Γυναικών: Αγγελική Ιωάννα Αργυροπούλου, Μαρία Συριώτη, Αδαμαντία Μακρή, Νεφέλη Σοφία Γεωργοτά, Μαρία Πολυμέρη, Δάφνη Βλαχοπούλου, Μυρτώ Τορνάρου, Θεοδώρα Παρίση Μεσημέρη Χρυσούλα Κάντα, Ειρήνη Τζαναβάρη, Αικατερίνη Παραμυθιώτη, Μαρία Αφροδίτη Βαριτσιώτη, Ζωή Θεοδώρα –Γεωργίου Γραμμένου.

Εθνική ομάδα Ανδρών: Γεώργιος Στογιάννος, Γεώργιος Χαράλαμπος Γαλάνης, Θωμάς Ζώτος Σπύρος Τσαγκαράκης, Μάριος Μπέκιος, Ευάγγελο Λώλης, Aslan Mohammad, Sajid Afridi, Zubair Ashraf, Asrar Ahmed, Mehmi Amarpreet Singh.

 

 Δελτίο τύπου

 

Ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς αγώνες στην Πράγα της Τσεχίας. Οι Εθνικές μας Ομάδες Ανδρών και Γυναικών αγωνίστηκαν στις 29 και 30 Ιουνίου με τις Εθνικές Ομάδες της Τσεχίας σε σειρά πέντε αγώνων.

Αήττητη η ομάδα των Γυναικών υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ιωσήφ Μισφούτ και του τεχνικού Σπύρου Δολιανίτη, επικράτησε με διαφορά σε όλους τους αγώνες. ΜVP των αγώνων αναδείχτηκε η Αδαμαντία Μακρή.

Πρώτη εμφάνιση σε επίπεδο διεθνών αγώνων για τις αθλήτριες Ειρήνη Ευλαμπία Τζαναβάρη, Μυρτώ Τορνάρου και Κατερίνα Παραμυθιώτη. Η ομάδα επιστρέφει στην Κέρκυρα την 1/7 και ξεκινά προετοιμασία για την συμμετοχή της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Μάλτα που θα διεξαχθεί από 22 έως 26 Αύγουστου.

Πολύ καλή η εμφάνιση των Ανδρών με δύο νίκες επί της Τσεχίας . Δεν κατάφερε να αποφύγει τρείς ήττες ενώ στάθηκε άτυχη καθώς στον έναν αγώνα έχασε για ένα ρόνι. Προπονητής της Εθνικής Ομάδας ο Κώστας Βασιλάς. Η ομάδα θα συμμετέχει φέτος στα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου από 19 έως 29 Αυγούστου.

 

ΦΩΤΟ@ΕΛ.Ο.Κ.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια