Αναβλήθηκε το Μαθητικό φεστιβάλ κρίκετ
Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί με νεότερη ενημέρωση.
ΚΕΡΚΥΡΑ. Για Τετάρτη 1Η Απριλίου είχε προγραμματιστεί να γίνει το μαθητικό φεστιβάλ κρίκετ, αλλά όπως ενημέρωσε η ΕΛΟΚ αναβλήθηκε λόγω καιρού, ενώ θα γίνει σε νέα ημερομηνία που θα οριστεί.
Η ανακοίνωση: Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ ενημερώνει ότι το Φεστιβάλ Μαθητών Κρίκετ που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 1 Απριλίου 2026 στην Κάτω Πλατεία Κέρκυρας, αναβάλλεται με απόφαση/οδηγία του Υπουργείου Παιδείας λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της δράσης θα ανακοινωθεί με νεότερη ενημέρωση.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.

