Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ναυσίθοος στο 21o Κύπελλο Ολυμπιάδας στα Ιωάννινα

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ
18 Ιουνίου 2024 / 14:07
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Για μια ακόμη χρόνια ο σύλλογος έδωσε τη δυνατότητα στα μικρά του δελφινάκια να μυηθούν στον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων να διασκεδάσουν και να δοκιμάσουν τις κολυμβητικές τους ικανότητες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στα Ιωάννινα το Σάββατο 15/6 ταξίδεψε η νέα γενιά κολυμβητών του Ναυσίθοου ηλικίας 5-9 ετών. Για μια ακόμη χρόνια ο σύλλογος έδωσε τη δυνατότητα στα μικρά του δελφινάκια να μυηθούν στον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων να διασκεδάσουν και να δοκιμάσουν τις κολυμβητικές τους ικανότητες. Οι αγώνες δεν είχαν στόχο τη διάκριση αλλά την αθλητική παιδεία, εκπαίδευση  την ευγενή άμιλλα. Για το σκοπό αυτό τιμήθηκαν όλοι οι αθλητές για την συμμετοχή και την προσπάθεια. Οι 23 μελλοντικοί κολυμβητές  απέκτησαν εμπειρίες και ευχαριστήθηκαν το ταξίδι. Αξίζει να αναφέρουμε ονομαστικά όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος.

5-6 ετών

ΜΠΑΡΑΓΚΖΑΙ ΛΕΙΛΑ

ΠΕΠΟΝΗ ΜΑΡΙΑ

7 ετών

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΠΑΡΑΣΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ-ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ-ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ-ΑΝΘΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΓΡΙΜΜΑ ΑΝΝΑ.

 

8 ετών

ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗ ΜΕΛΗ-ΠΙΘΑΜΟΤΣΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΗ ΕΛΕΝΗ-ΑΒΡΑΜΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΒΕΛΛΙΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ-ΛΑΜΠΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ-ΤΟΜΠΡΟΥ ΑΝΝΑ.

9 ετών

ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΜΠΑΝΤΖΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ-ΒΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΥΣΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

Και άνω των 10

ΣΟΥΕΡΕΦ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ-ΣΟΥΚΕΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ.

Σχεδόν όλα τα παιδιά συμμετείχαν για πρώτη φορά σε εκδήλωση με αγωνιστική μορφή. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας εμπιστεύονται και στηρίζουν την ομάδα.

Συνοδοί προπονητές ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΑΤΣΙΟΥ-ΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ και αρχηγός αποστολής ΤΟΜΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ.

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.