Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ματς δίχως αύριο για τον Αστέρα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Γ΄ Εθνική
03 Μαρτίου 2017 / 19:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ούτε να σκεφτούν δεν θέλουν οι άνθρωποι του Αστέρα Πετριτή ότι δεν θα κερδίσουν το ματς της Κυριακής στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι, τον Εθνικό Φιλιππιάδας, αφού οι τρεις βαθμοί είναι επιτακτική ανάγκη.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και δεδομένου ότι πλέον μένουν δέκα αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος, ο Αστέρας πρέπει να κερδίσει την ομάδα της Φιλιππιάδας, αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες του ζωντανές για παραμονή στην κατηγορία. Ο Εθνικός είναι μια ομάδα με τέτοια δυναμικότητα που μπορεί η ομάδα του Πετριτή να πάρει το τρίποντο και με τέτοιες ομάδες ως το τέλος, τουλάχιστον στα εντός έδρας παιγνίδια δεν έχει περιθώρια ούτε ισοπαλίας. 
Η προετοιμασία της ομάδας για το ματς αυτό όλη τη βδομάδα εστιάστηκε πέραν του αγωνιστικού, αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Η καλή εμφάνιση (παρά τις πολλές ελλείψεις) και η ήταν πολύ δύσκολα από τον Ολυμπιακό Βόλου, έχει πείσει και τους παίκτες ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε ομάδα της κατηγορίας και να φέρουν και αποτελέσματα, αφού η βαθμολογική συγκομιδή ως τώρα, αδικεί την ομάδα του Αστέρα.
Σίγουρα επιστρέφει στην ομάδα ο τερματοφύλακας Γιάννης Ριγανάς, που εξέτισε την ποινή του και είναι «ο φύλακας-άγγελος» της ομάδας, ίσως ο κορυφαίος παίκτης φέτος. Από κει και πέρα υπάρχουν πολλές πιθανότητες η ομάδα να έχει αρκετές άλλες επιστροφές και από τραυματισμούς, αλλά ο Γιάννης Χονδρογιάννης θα αποφασίσει τα ρίσκα που θα πάρει για το συγκεκριμένο ματς, για το οποίο το Δ.Σ. της ομάδας κάνει έκκληση στον κόσμο να βρεθεί την Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, για να ενισχύσει την ομάδα, βάζοντας βέβαια γενική είσοδο μόλις 5€ στο ματς. 
Να σημειώσουμε ότι ένας Θεσπρωτός ορίστηκε να διευθύνει το ματς, είναι ο Στέφανος Στεφάνου με βοηθούς, τους Β. Αντωνίου και Κ. Γιώτη.    
 
Η 21η αγωνιστική, Κυριακή 15:00
 
Απόλλων Λάρισας - Ρήγας Φεραίος
Αστέρας Πετρίτη - Εθνικός Φιλιππιάδας
Διαγόρας Σεβαστής - Τηλυκράτης
Θεσπρωτός - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Καραϊσκάκης - Πύδνα Κίτρους
Μαύροι Αετοί - Αμβρακία Κωστακίων
Ολυμπιακός Βόλου - Πιερικός
ΕΑ Ιστιαίας - Νίκη Βόλου
 
Η βαθμολογία 
 
Απόλλων Λαρ. 48
Ολυμπ. Βόλου 46
Πύδνα Κίτρους 40
Διαγόρας 42
Νίκη Βόλου 42
ΑΕ Καραϊσκάκης 39
Τηλυκράτης 29
Ρήγας Φεραίος 23
Πιερικός 21
Θεσπρωτός 21
Εθν. Φιλιππιάδας 19
Μαύροι Αετοί 17
Ιστιαία 17
Αμβρακία Κωστ. 12
Αστέρας Πετριτή 11
Αχιλλέας Νεοκ. 10
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια