Δευτέρα 24.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ι. Βλαχόπουλος: Απόφαση του Δ.Σ. η στήριξη Γερ. Γκαγκάτση

ΕΠΣΚ
07 Ιουνίου 2024 / 15:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Είχαμε μια συζήτηση το μεσημέρι της Παρασκευής με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Γιάννη Βλαχόπουλο για τις εξελίξεις στην ΕΠΟ, ενόψει των εκλογών που θα γίνουν σε πέντε εβδομάδες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχαμε μια συζήτηση το μεσημέρι της Παρασκευής με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Γιάννη Βλαχόπουλο για τις εξελίξεις στην ΕΠΟ, ενόψει των εκλογών που θα γίνουν σε πέντε εβδομάδες. Αρχικά ρωτήσαμε για την ανακοίνωση στήριξης του Γεράσιμου (Μάκη) Γκαγκάτση στις 4/6 και γιατί δεν βρέθηκε εκπρόσωπος στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης. Μας απάντησε ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τις εκλογές πλησίασαν την Διοίκηση για να πάρουν τη στήριξή της, αλλά η απάντηση ήταν ότι θα πρέπει πρώτα να συνεδριάσει το Δ.Σ. και αυτό να αποφασίσει.

Επειδή λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των μελών, ήταν και εκτός Κέρκυρας κάποια, έγινε η συζήτηση μεταξύ τους και πάρθηκε η απόφαση να στηριχθεί ο Μάκης Γκαγκάτσης και αμέσως εξεδόθη η ανακοίνωση, την ίδια μέρα με τις ΕΠΣ Αθηνών και Μακεδονίας, ενώ μια μέρα πριν στήριξαν τον Γκαγκάτση και η ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Φλώρινας και Σάλας που επίσης δεν έστειλαν εκπρόσωπό τους στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης του μοναδικού υποψηφίου συνεπώς και νέου προέδρου της ΕΠΟ, Μ. Γκαγκάτση.

Όσο για το ποια άτομα θα υποστηρίξει η Ένωση της Κέρκυρας για μέλη της Ε.Ε. μας τόνισε ότι δεν υπάρχει το ψηφοδέλτιο και δεν γνωρίζουν όλους τους υποψηφίους. Όταν γίνουν γνωστοί τότε και πάλι η διοίκηση της ΕΠΣΚ, θα συνεδριάσει και θα αποφασίσει ανάλογα.

Νομίζουμε πως η στάση που κράτησε η Ένωση της Κέρκυρας ήταν η σωστή, πρέπει να ακούσεις όλες τις προτάσεις, από όλους τους ενδιαφερόμενους, να τις συζητήσεις στο Συμβούλιο και αυτό να πάρει τις αποφάσεις.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια